FF 28 Ekim 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Angara falan ne demek istiyorsun @mrt-06 @Bully @Yiğitt @xBUGRAx e bir mesaj mi bu :A
Niye kimse Melih Gökçek'in istifasından bahsetmiyor . :F Ankara o gün işgalicilere karşı ilk adımı atmıştı. :A @mrt-06 @sokak sanati @xBUGRAx @Yiğitt @MasacRE @xemrexxx @Çiğdem @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash
Yasak oldundan konuşmaya çekiniyorlar artık ama kafa dinliyorum siyaseti sevmiyordum zaten bu sayede senle @mrt-06 da bu bataklıktan çekmiş kurtarmış olduk :A Bir ara siyaset dısında konu açmıyordunuz durumunuz kötüye gidiyordu :A :A :A

Yasak oldundan konuşmaya çekiniyorlar artık ama kafa dinliyorum siyaseti sevmiyordum zaten bu sayede senle @mrt-06 da bu bataklıktan çekmiş kurtarmış olduk :A Bir ara siyaset dısında konu açmıyordunuz durumunuz kötüye gidiyordu :A :A :A
28 şubat zihniyeti bizi yıldıramayacak :A @mrt-06 :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Çiğdem
Angara falan ne demek istiyorsun @mrt-06 @Bully @Yiğitt @xBUGRAx e bir mesaj mi bu :A

Meşazını aldım @Harunnn60 :A

IMG_20190612_151330.jpg

• Harika
Reactions: Harunnn60
28 Ekim 2017 tarihinde forumun kapatılacağı açıklanmış, forum üyelerinin büyük gayretiyle FAV10 ipten alınmış ve kurtulmuştur.

Ayrıca bu tarihte 23 yıllık Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı Melih Gökçek de istifa etmiştir.
İyi ki kapanmamış valla nerede günümüzü gecirirdik ya değilse buradaki güzel insanlari tanıyamazdık kapansaydı eğer