Bizim ortaklığımız pazara kadar değil sabara kadar. 😘Rica ederim, sen de sağ ol. Elektronik eşyalar bunlar, genellikle her şeylerinin bir çözümü oluyor. Rahat ol o yüzden.
Bizim ortaklığımız pazara kadar değil sabara kadar. 😘Rica ederim, sen de sağ ol. Elektronik eşyalar bunlar, genellikle her şeylerinin bir çözümü oluyor. Rahat ol o yüzden.
Hala bir güzelliği mevcut.
Çok iyi uygulamaydı.
Olm hayatta dahaÇok iyi uygulamaydı.
Hayatta ama ben kullanmayı tercih etmiyorum abi. Spotify daha kullanışlı.Olm hayatta daha
Ahhhh siz yeni nesil.Hayatta ama ben kullanmayı tercih etmiyorum abi. Spotify daha kullanışlı.
Winamp'ı kodlayan adamlar bile Spotify vs kullanıyordur artık, dünyadaki Winamp kullanan son insanı bulmuş olabiliriz.
Playlistin çok iyiymiş.
@Forumdash lazım bana ya.... @dreamy beni bir o anlardı şimdi.Winamp'ı kodlayan adamlar bile Spotify vs kullanıyordur artık, dünyadaki Winamp kullanan son insanı bulmuş olabiliriz.
Parçaları limewire den mi indirdin ? @bazinga @emreemreu @dreamy @Tolstoyevski @Sherlock@Forumdash lazım bana ya.... @dreamy beni bir o anlardı şimdi.
Nostalji iyidir ya.... İsot her telden her tülden var listede
Gümbür gümbür çalıyor valla
Parasını verip satın almış, forumu mu kapattıracaksınız.
Abi, son karar senin yine tabii ama...
Ben öyle bir imada bulunmadım.Ayrıca bir zamanlar limondan ücretsiz iniyordu.Sistem mi değişti? Az şarkı indirmedim ben o programdan hey yavrum hey maziye götürdün beni Ozan'ım.Parasını verip satın almış, forumu mu kapattıracaksınız.
Ben Fizy cilerdenim.Abi, son karar senin yine tabii ama...
Spotify Premium
Spotify Premium, reklamlar olmadan milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir.www.spotify.com
Perde asmaya alışkınım ben abi, geliyim hemen.
adamsın gel çabuk 😀Perde asmaya alışkınım ben abi, geliyim hemen.