1 Aralık 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Saçmalıyor işte Sherlock beyciğim. :A Hala bu dizinin başarısını çekemiyor, baksana üstteki mesajda hala kaliteli dizilerin ekmeğine kan doğradı falan diyor. :A Geçen de diğer dizilerin yüksek almasına engel oldu diyordu. :A İstiyor ki bu dizi düşük alsın diğer diziler yüksek alsın. :A

Gülben Esat’a olan saplantılı aşkından dolayı böyle hayallere dalıyor kısaca. :A
Bir dizinin düşük reyting almasını başka bir diziye bağlamak da ne bileyim... :A @Aserat

Bilgilendirme için teşekkür ederim Özgür beyciğim. :A Merve Dizdar oyunculuk şov yapacaktır bu akşam. :A

Ayrıca bir soru sorduk kaos çıkmış... Gelin, toplanın... @Dosi @alperuz

Funny (120).JPG

Bir dizinin düşük reyting almasını başka bir diziye bağlamak da ne bileyim... :A @Aserat

Bilgilendirme için teşekkür ederim Özgür beyciğim. :A Merve Dizdar oyunculuk şov yapacaktır bu akşam. :A

Ekli dosyayı görüntüle 95695
Ana olaymı var 😱 sağda solda konularla uğraşırken gözden kaçmış. Profil mesajlarındaki trafiği farkettim ama burayı değil :A Admin bile orda paylaşım yapmış :A @Özgür
Modda gireyim ozaman
iran.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 95695
Böyle saçma şeyler de zaten ondan çıkar. :A

Rica ederim Sherlock beyciğim. :A Her hafta şov yapıyor zaten. :A

@alperuz özlendin. :bhr:

Ana olaymı var 😱 sağda solda konularla uğraşırken gözden kaçmış. Profil mesajlarındaki trafiği farkettim ama burayı değil :A Admin bile orda paylaşım yapmış :A @Özgür
Modda gireyim ozaman
Ekli dosyayı görüntüle 95696
Keşke daha erken gelseydin de sen de ağzının payını verseydin. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Böyle saçma şeyler de zaten ondan çıkar. :A

Rica ederim Sherlock beyciğim. :A Her hafta şov yapıyor zaten. :A

@alperuz özlendin. :bhr:

Keşke daha erken gelseydin de sen de ağzının payını verseydin. :A
Siz ona gereken dersi vermişsiniz. Ben enerjimi başka zamana harcıyayım, hem bugün yeterince meşguldüm başka mevzularla :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
@Dosi Seni ayrıntıları fark etmenle tanıyoruz ama bu sefer fark etmedin şaşırdım.. :T

• İlginç
Reactions: Dosi
@Dosi Seni ayrıntıları fark etmenle tanıyoruz ama bu sefer fark etmedin şaşırdım.. :T
Neyi? Konudaki kaosu diyorsan ben malum etkinlik işine girdim ve kendi konularım yoğun olunca benim gözüm birşey görmez :A
Her konuya giren biride değilim zaten :A anca etiket olunca :A sakinleşince dolanıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: STAR
Neyi? Konudaki kaosu diyorsan ben malum etkinlik işine girdim ve kendi konularım yoğun olunca benim gözüm birşey görmez :A
Her konuya giren biride değilim zaten :A anca etiket olunca :A sakinleşince dolanıyorum :A
Hayır ... Konuyu da bilmiyorum zaten....
Nickimi değiştirdim...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1 ARALIK SALI 2020 REYTİNG

MASUMLAR APARTMANI

Total : 11,38
AB : 15,68
ABC1 : 14,59

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ
Total : 10,60
AB : 9,14
ABC1 : 10,76

BARAJ
Total : 6,05
AB : 3,33
ABC1 : 4,69

HEKİMOĞLU
Total : 3,36
AB : 4,42
ABC1 : 4,14

MASUMLAR APARTMANI

BARAJ

HEKİMOĞLU
Canım Masumlar Apartmanı dizim yükselmiş yaşasın :A :Z Ve diğer hekimoğlu canım dizimde yükselmiş :Z haftaya yükselirse 4ü görür totalde ab de 5 i :Z kanal bence gün değişikliğini bi düşünsün zaten gece tekrarlarıda iyi alıyor

• Beğendim

MASUMLAR APARTMANI

BARAJ

HEKİMOĞLU
Program reytinglerini nereden öğrenebilicez uçan kuş liste atmıyor :(

• Üzücü
Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla reytingler yükseliş yaşamış, beklediğimiz bir şeydi zaten. Hekimoğlu güzel artmış, AB grubunda +5 reytinge çıksa harika olur. Kendini de kanalı da kurtarır, sıralama olarak biraz geride maalesef.

'Baraj' harika gidiyor, +6 reytinge kadar çıktı maşallah. +7 de görür gibi bu gidişle, FOX hiç risk almasın ve bu dizinin arkasında durmaya devam etsin. Çok güzel de günü kurtarıyor. :D

'Masumlar Apartmanı' harika ilerliyor, tebrikler oranlarına. 'EDHO' da 6. sezon olmasına rağmen çok iyi durumda. :X

• Beğendim
Reactions: STAR and Gerekli24

MASUMLAR APARTMANI

BARAJ

HEKİMOĞLU
Herkes artmış ama umrumda değil Hekimoğlu sonunda yükseldi.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: STAR and Carpe Diem
Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla reytingler yükseliş yaşamış, beklediğimiz bir şeydi zaten. Hekimoğlu güzel artmış, AB grubunda +5 reytinge çıksa harika olur. Kendini de kanalı da kurtarır, sıralama olarak biraz geride maalesef.

'Baraj' harika gidiyor, +6 reytinge kadar çıktı maşallah. +7 de görür gibi bu gidişle, FOX hiç risk almasın ve bu dizinin arkasında durmaya devam etsin. Çok güzel de günü kurtarıyor. :D

'Masumlar Apartmanı' harika ilerliyor, tebrikler oranlarına. 'EDHO' da 6. sezon olmasına rağmen çok iyi durumda. :X
AB grubu daha çok Masumlar Apartmanı'na gitmiş gelen izleyicinin. Hekimoğlu 5 görsün tamamen kurtuldu demektir.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt