Bir dizinin düşük reyting almasını başka bir diziye bağlamak da ne bileyim... @AseratSaçmalıyor işte Sherlock beyciğim. Hala bu dizinin başarısını çekemiyor, baksana üstteki mesajda hala kaliteli dizilerin ekmeğine kan doğradı falan diyor. Geçen de diğer dizilerin yüksek almasına engel oldu diyordu. İstiyor ki bu dizi düşük alsın diğer diziler yüksek alsın.
Gülben Esat’a olan saplantılı aşkından dolayı böyle hayallere dalıyor kısaca.
Ana olaymı var 😱 sağda solda konularla uğraşırken gözden kaçmış. Profil mesajlarındaki trafiği farkettim ama burayı değil Admin bile orda paylaşım yapmış @ÖzgürBir dizinin düşük reyting almasını başka bir diziye bağlamak da ne bileyim... @Aserat
Bilgilendirme için teşekkür ederim Özgür beyciğim. Merve Dizdar oyunculuk şov yapacaktır bu akşam.
Ayrıca bir soru sorduk kaos çıkmış... Gelin, toplanın... @Dosi @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 95695
Çoktan bitti bile geç kaldın.Ana olaymı var 😱 sağda solda konularla uğraşırken gözden kaçmış. Profil mesajlarındaki trafiği farkettim ama burayı değil Admin bile orda paylaşım yapmış @Özgür
Modda gireyim ozaman
Ekli dosyayı görüntüle 95696
Herkes bana özenmiş... Neyse, taklitler aslını yaşatır.Ben de haddini bildirdim keyifle izleyeceğimden şüphen olmasın.
Tekrarına bakma diye bir şey var ben Hekimoğlu hariç diğer dizilere sonradan bakıyorum bu ara. Sizin yorumlarda o misal ve bakıyorum şimdi.Çoktan bitti bile geç kaldın.
Böyle saçma şeyler de zaten ondan çıkar.Bir dizinin düşük reyting almasını başka bir diziye bağlamak da ne bileyim... @Aserat
Bilgilendirme için teşekkür ederim Özgür beyciğim. Merve Dizdar oyunculuk şov yapacaktır bu akşam.
Ayrıca bir soru sorduk kaos çıkmış... Gelin, toplanın... @Dosi @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 95695
Keşke daha erken gelseydin de sen de ağzının payını verseydin.Ana olaymı var 😱 sağda solda konularla uğraşırken gözden kaçmış. Profil mesajlarındaki trafiği farkettim ama burayı değil Admin bile orda paylaşım yapmış @Özgür
Modda gireyim ozaman
Ekli dosyayı görüntüle 95696
Siz ona gereken dersi vermişsiniz. Ben enerjimi başka zamana harcıyayım, hem bugün yeterince meşguldüm başka mevzularlaBöyle saçma şeyler de zaten ondan çıkar.
Rica ederim Sherlock beyciğim. Her hafta şov yapıyor zaten.
@alperuz özlendin.
Keşke daha erken gelseydin de sen de ağzının payını verseydin.
Neyi? Konudaki kaosu diyorsan ben malum etkinlik işine girdim ve kendi konularım yoğun olunca benim gözüm birşey görmez@Dosi Seni ayrıntıları fark etmenle tanıyoruz ama bu sefer fark etmedin şaşırdım..
Hayır ... Konuyu da bilmiyorum zaten....Neyi? Konudaki kaosu diyorsan ben malum etkinlik işine girdim ve kendi konularım yoğun olunca benim gözüm birşey görmez
Her konuya giren biride değilim zaten anca etiket olunca sakinleşince dolanıyorum
Canım Masumlar Apartmanı dizim yükselmiş yaşasın Ve diğer hekimoğlu canım dizimde yükselmiş haftaya yükselirse 4ü görür totalde ab de 5 i kanal bence gün değişikliğini bi düşünsün zaten gece tekrarlarıda iyi alıyor1 ARALIK SALI 2020 REYTİNG
MASUMLAR APARTMANI
Total : 11,38
AB : 15,68
ABC1 : 14,59
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ
Total : 10,60
AB : 9,14
ABC1 : 10,76
BARAJ
Total : 6,05
AB : 3,33
ABC1 : 4,69
HEKİMOĞLU
Total : 3,36
AB : 4,42
ABC1 : 4,14
Program reytinglerini nereden öğrenebilicez uçan kuş liste atmıyor1 ARALIK SALI 2020 REYTİNG
MASUMLAR APARTMANI
BARAJ
HEKİMOĞLU
Herkes artmış ama umrumda değil Hekimoğlu sonunda yükseldi.1 ARALIK SALI 2020 REYTİNG
MASUMLAR APARTMANI
BARAJ
HEKİMOĞLU
AB grubu daha çok Masumlar Apartmanı'na gitmiş gelen izleyicinin. Hekimoğlu 5 görsün tamamen kurtuldu demektir.Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla reytingler yükseliş yaşamış, beklediğimiz bir şeydi zaten. Hekimoğlu güzel artmış, AB grubunda +5 reytinge çıksa harika olur. Kendini de kanalı da kurtarır, sıralama olarak biraz geride maalesef.
'Baraj' harika gidiyor, +6 reytinge kadar çıktı maşallah. +7 de görür gibi bu gidişle, FOX hiç risk almasın ve bu dizinin arkasında durmaya devam etsin. Çok güzel de günü kurtarıyor.
'Masumlar Apartmanı' harika ilerliyor, tebrikler oranlarına. 'EDHO' da 6. sezon olmasına rağmen çok iyi durumda.