Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor - Yabancı Şarkılar 2.Bölüm | I Will Always Love You

Kim Daha Güzel Seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • This poll will close: .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,081
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
kdgs.jpg

Kim Daha Güzel Seslendiriyor - Yabancı Şarkılar, 2.bölümüyle devam ediyor. Bu haftaki şarkımız Whitney Houston'ın dillere destan yorumuyla unutulmazlar arasında yerini alan I WILL ALWAYS LOVE YOU.

Ailee, Jessi J., Keira Weathers, Christina Aguilera, Hadise ve Whitney Houston'ın konuk olduğu Zey TV'nin Spin Off programı Kim Daha Güzel Seslendiriyor - Yabancı Şarkılar 2.Bölüm; değerlendirmeleriniz adına ilk gösterimiyle Zey TV'de yayınlandı. İşte o unutulmaz parça ve birbirinden güçlü yorumlar:

Tabii ki Whitney Houston
Ama şıklarda Whitney olmasaydı en yakın keira knightley derdim.Zenci (bu kelimeyi kullandığım için üzgünüm ama başka nasıl ifade edebildim ki :bilmem: gırtlağı diye tartışılmaz bir gerçek var.)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Ankete son seçeceneği ekledim. Yalnız limitsiz mi? (b)
Şuan meşgulüm. Dinleyip yorumlarım :A
Geçenkinde de tam tersi olmuştu sanırım, garantiye alayım dedim nasılsa çoklu oy pek kullanılmıyor hepsi birden. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ailee ve Whitney Houston açık ara en iyileri. Christina Aguilera ve Hadise olmamış.

bahsetttığım muziğe bakabıldınmı kardeşim
Telif yediği için kaldırılmış olmalı Youtube'dan sanırım o klip müziği... Ama yakında sadece o Diss Savaşları kısmını youtube'a yükleyebilirsem, o videodan müziği dinleyebilmiş olursun.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Telif yediği için kaldırılmış olmalı Youtube'dan sanırım o klip müziği... Ama yakında sadece o Diss Savaşları kısmını youtube'a yükleyebilirsem, o videodan müziği dinleyebilmiş olursun.
ben ce yotubeye yuklersen sevinirim çunku videoyonun altında çıkıyor şarkının adı..çıkar kardeşim dıss savaşları müziği sevdim