Olurum yazarsan eğer yazmassan olamam ki 😅@STARAN 'ın dizisiyle karıştırdın. Dosi ile olacak mısın sence 9. Bölüm'de de?
Olurum yazarsan eğer yazmassan olamam ki 😅@STARAN 'ın dizisiyle karıştırdın. Dosi ile olacak mısın sence 9. Bölüm'de de?
Orası öyle zaten ama ben sana tahminde bulunuver demiştim. Anlamadın.Olurum yazarsan eğer yazmassan olamam ki 😅
Büyük ihtimalle olacağım öyle hissediyorumOrası öyle zaten ama ben sana tahminde bulunuver demiştim. Anlamadın.
@seyfullXh @Doğan Benim hikayem nasıl olacak sizce?
haluk792 ağlayarak türkçe öğretmenine: Ölmeyin hocam tek siz varsınız?
Türkçe öğretmeni: Oğlum ağlama artık. Ben kanseri yenemedim işte?
Birden fenalaşır türkçe öğretmeni!
Valla bölüm gelince direk koşuyorum meraktan catlarım okumazsam eğer 443 okumada iyi yani benceŞimdilik 443 okunma. @seyfullXh @Doğan
Hemen okuduğun belli, çok sağ ol.Valla bölüm gelince direk koşuyorum meraktan catlarım okumazsam eğer 443 okumada iyi yani bence
EyvallahHemen okuduğun belli, çok sağ ol.
Profil resmin bir süper kahramanın simgesi gibi. Güzel.Eyvallah
😅😅 özel tasarım bı logo çok hoş duruyor değil miProfil resmin bir süper kahramanın simgesi gibi. Güzel.
hayırlısı olsun@seyfullXh @Doğan Benim hikayem nasıl olacak sizce?
haluk792 ağlayarak türkçe öğretmenine: Ölmeyin hocam tek siz varsınız?
Türkçe öğretmeni: Oğlum ağlama artık. Ben kanseri yenemedim işte?
Birden fenalaşır türkçe öğretmeni!
Çok değişik ve güzel. Sen mi yaptın?😅😅 özel tasarım bı logo çok hoş duruyor değil mi
Sen neredeydin yine?hayırlısı olsun
burdaydım ben saat 4 ten sonra yokum tvye bakıyom..her gunÇok değişik ve güzel. Sen mi yaptın?
Sen neredeydin yine?
Dün yine çok yoktun buralarda?burdaydım ben saat 4 ten sonra yokum tvye bakıyom..her gun
az takılmnaya karar verdim ..gene takılıyoz faceye takılıom dizi izliyomDün yine çok yoktun buralarda?
Hangi dizileri?az takılmnaya karar verdim ..gene takılıyoz faceye takılıom dizi izliyom
sen hamgileri izliyon..çocuklar duymasın a2..akasya durağı buyuk selçuklu çiçek taksı dirilişHangi dizileri?
Çoğu eski dizi. Neden?sen hamgileri izliyon..çocuklar duymasın a2..akasya durağı buyuk selçuklu çiçek taksı diriliş
sen hangileri izliyonmÇoğu eski dizi. Neden?