- Reaksiyon puanı
- 14,327
- Puanı
- 1,060
@HeisenBerg ve @yigit_00 da katıldı diziye. Hiç bahsetmiyorsunuz. @AngelicaAYNEEN TEK FARKLA O TV8 BEN TRT ZEVKLERİMİZ AYNI
@HeisenBerg ve @yigit_00 da katıldı diziye. Hiç bahsetmiyorsunuz. @AngelicaAYNEEN TEK FARKLA O TV8 BEN TRT ZEVKLERİMİZ AYNI
KIM GİRDİ KIM CIKTI bilemeyız
Nasıl bilemezsin yazıyor zaten orada.KIM GİRDİ KIM CIKTI bilemeyız
kımın girdiğini farkedemem ..sadece okuyorum..mesela tvde olsa farkederimNasıl bilemezsin yazıyor zaten orada.
Fark edersin yazıyor ki orada.kımın girdiğini farkedemem ..sadece okuyorum..mesela tvde olsa farkederim
yazıyorda genede olsun kımın girdiğini yaz senFark edersin yazıyor ki orada.
Hep yazıyorum zaten. 600 kere okunmuş bu bölüm.yazıyorda genede olsun kımın girdiğini yaz sen
reytıngı guzel o zaman .okunması harıkaHep yazıyorum zaten. 600 kere okunmuş bu bölüm.
Bayıldım valla çok güzel kimin yüzünden ve ne için acı çektiğimi öğrenmiş oldum en azından sağol 👍 kardeşDizide geçmişi gösterme olayını sevdin mi?
@Angelica Diziye başka kimler katılsın istersiniz?Bayıldım valla çok güzel kimin yüzünden ve ne için acı çektiğimi öğrenmiş oldum en azından sağol 👍 kardeş
@The_Erinch diğer bölümleri okumayı unuttu. İsterse gelsin hemen dizime. @Gerekli24 sence kimler gelmeli diziye buradan?@The_Erinch abim yok dizide onuda alsana
Görüşme yapma cast işi sana ait@The_Erinch diğer bölümleri okumayı unuttu. İsterse gelsin hemen dizime. @Gerekli24 sence kimler gelmeli diziye buradan?
Çok kaçırdığım bölüm var.... Kısmetse yeni hikayesine artık@The_Erinch diğer bölümleri okumayı unuttu. İsterse gelsin hemen dizime. @Gerekli24 sence kimler gelmeli diziye buradan?
İstesen okursun yarım saatini almaz. Üzdün. Sen üşengeç değildin halbuki.Çok kaçırdığım bölüm var.... Kısmetse yeni hikayesine artık