Bakalım değişecek mi? En sevdiğin karakterler kim?Göz attım değişik bi karakter diyebilirim şimdilik ama ilerleyen bölümlerde değişir tipi ve fiziği 🤔😊
Kendin nasıl gidiyorsun dizide sence?Eline sağlık @haluk792 dram eklemişsin hikayene
Şu an 385 okunma.Olur tabii ya
Dram olmasın mı istiyorsun?Bölüm harika ama Emre Can baya dramatik
Bakalım değişecek mi? En sevdiğin karakterler kim?
Kendin nasıl gidiyorsun dizide sence?
Şu an 385 okunma.
Dram olmasın mı istiyorsun?
Adaya getirilmeden önceki hayatlarınızdan bahsedeceğim.okuma iyi gidiyor valla birşey dicem 8.bölümde neler olacak
Adaya getirilmeden önceki hayatlarınızdan bahsedeceğim.
Sizce nasıl bir hayatınız vardı? @Doğan @seyfullXh @EmreCan @Emre Ozansoyaa süper bahset bakalım nasıl hayatlarımız var mış
Valla hikayeye göre acı bir hikayem var 😊😅
Hem olsun biraz şeytanlık da ekle çektiği acılardan dolayıBakalım değişecek mi? En sevdiğin karakterler kim?
Kendin nasıl gidiyorsun dizide sence?
Şu an 385 okunma.
Dram olmasın mı istiyorsun?
Teşekkür ederim kardeşim..
Eyvallah KardeşTeşekkür ederim kardeşim..
Hem olsun biraz şeytanlık da ekle çektiği acılardan dolayı
8. Bölüm'de adaya getirilmeden önceki hayatlarınızdan bahsedeceğim canlar. Sizce nasıl olacak?Teşekkür ederim kardeşim..
Normal mi? Emin misin?valla benim kesin normal bir hayatımdır vardır
8. Bölüm'de adaya getirilmeden önceki hayatlarınızdan bahsedeceğim canlar. Sizce nasıl olacak?
Normal mi? Emin misin?
Benim hayatımı merak ediyorumm tahminde bulunamayacağım8. Bölüm'de adaya getirilmeden önceki hayatlarınızdan bahsedeceğim canlar. Sizce nasıl olacak?
Normal mi? Emin misin?
Sal gelsin valla acı yaşamadan önce ki hayatım nasılmış merak ettim doğrusu 🤔😊8. Bölüm'de adaya getirilmeden önceki hayatlarınızdan bahsedeceğim canlar. Sizce nasıl olacak?
Yine değiştirmişsin profil resmini.emin değilim ya
Merakla bekle.Benim hayatımı merak ediyorumm tahminde bulunamayacağım
Dizide baban ve sen önceden nasıldın bakalım?Sal gelsin valla acı yaşamadan önce ki hayatım nasılmış merak ettim doğrusu 🤔😊
Göreceğiz🤔Dizide baban ve sen önceden nasıldın bakalım?