Her dizinin kalitesi reyting ile ölçülse Halka, Türk televizyonun en kalitesiz işi. Sen Anlat Karadeniz ise en kaliteli işi.Kalitesiz olanları ab grubunda görüyoruz 4 ü bile alamıyorlar
A.S totaliter bir diziydi. Ab grubunu hedef kitle olarak görmedi.Kalitesiz olanları ab grubunda görüyoruz 4 ü bile alamıyorlar
Sen de benim yazdığıma diss attın görüşüne katılmadığım için tabi ki sen de atabilirsin ama dizi fragmanına atmak diziye taktığını gösterirSen benim yazdığıma niye diss attın
Dizinin fragmanını da beğenmediğimi de gösterebilir sizde demek ki kırmızı Oda ya takmışsınızSen de benim yazdığıma diss attın görüşüne katılmadığım için tabi ki sen de atabilirsin ama dizi fragmanına atmak diziye taktığını gösterir
Ben Kırmızı Oda ile ilgili bir şey demedim. Hatta kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum ama bana göre değil. İzlemediğin dizinin fragmanına bakıp diss atmak ilk defa senden gördüm Ayrıca Arka Sokaklar'a niye takayım dedikten sonra atman da ayrı bir gariplikDizinin fragmanını da beğenmediğimi de gösterebilir sizde demek ki kırmızı Oda ya takmışsınız
İlk defa görmen ne güzel işte yenilik.Ben Kırmızı Oda ile ilgili bir şey demedim. Hatta kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum ama bana göre değil. İzlemediğin dizinin fragmanına bakıp diss atmak ilk defa senden gördüm Ayrıca Arka Sokaklar'a niye takayım dedikten sonra atman da ayrı bir gariplik
Yenilik falan değil tuhafİlk defa görmen ne güzel işte yenilik.
Bakmaya çalışırım pompy.@Dosi bu bölüm kaçmaz Arka sokaklarda adamın midesindeki bomba hastahanede patlıyor
geçen yıl kasımda irlandada kanlı tavuk kanlı hindi yiyordum @DosiBakmaya çalışırım pompy.
Karnının içinde bomba anlamadı kimseHastaneye gelen adamı nasıl tam kontrol etmiyorlar? Çok saçma...
Aynen. Adam halbuki gelene kadar karnını da tuttu, kimse ilgilenmedi.Karnının içinde bomba anlamadı kimse
Polis nerden anlasan ki doktor ve hemşire anlarAynen. Adam halbuki gelene kadar karnını da tuttu, kimse ilgilenmedi.
Doktor ve hemşirenin de detaylı bir şekilde kontrol etmesi gerekirdir.Polis nerden anlasan ki doktor ve hemşire anlar
Dikişi hiç fark etmedilerDoktor ve hemşirenin de detaylı bir şekilde kontrol etmesi gerekirdir.