- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Bu akşam bakamadım tam
Tunca da senaryo yazmaları lazım ondan dolayı uzuyor.Şu Tunç meselesi fazla uzamadı mı? Bu dizide bir hikaye en fazla 2 bilemedin 3 bölüm sonra sıkmaya başlıyor. Umarım düzeltirler artık şu meseleyi.
İlk başta Rıza'nın evini gösterip başka bir sahneye geçtiler, orada "kesin bomba patlayacak" demiştim, ama evi yaktılar. Ne olacak merak ettim.
Yıllar önce evlendirip boşandırmasalardı şimdi işlerlerdi o konuyu.Tunca da senaryo yazmaları lazım ondan dolayı uzuyor.
Şu Hüsnü'nün konularda sıktı hep aynı cidden senaryo yok tamam bu kadar bölüm illaki tekrara düşecek ancak bu kadar da olmaz bölüm yine de ortaydı geçen bölüm daha iyiydi. Şu Emre Törün da sadece bu kadar mıydı? Çok iyi oyuncuydu. Bölümün ortasına yine biraz bakamadımYıllar önce evlendirip boşandırmasalardı şimdi işlerlerdi o konuyu.
Hüsnü olayı beni pek sıkmıyor, ama sürekli eş adayı bulmaları bir süre tekrara düşüyor dediğin gibi. 500 küsür bölüm olunca senarist yeni şeyler üretemiyor galiba.Şu Hüsnü'nün konularda sıktı hep aynı cidden senaryo yok tamam bu kadar bölüm illaki tekrara düşecek ancak bu kadar da olmaz bölüm yine de ortaydı geçen bölüm daha iyiydi. Şu Emre Törün da sadece bu kadar mıydı? Çok iyi oyuncuydu. Bölümün ortasına yine biraz bakamadım
Uyarı sabır edin diye @Gerekli24Arka Sokaklar'da çift fanları sevmem ama Selin Mesut fanları artık haklı milletle dalga geçiyorlar artık dizi aşk dizisi değil ama Engin ve avukata iyi senaryo yazıyorlar yeri gelince
Bence artık dalga geçiyorlar kaç yıl geçti hâlâ yerinde sayıyor bu ilişki hep düğün olacakken bir şey çıkartıyorlarUyarı sabır edin diye @Gerekli24
Mesutun geleneksel hali en azından nikah masasına kadar geldiler mesutun geleneği buBence artık dalga geçiyorlar kaç yıl geçti hâlâ yerinde sayıyor bu ilişki hep düğün olacakken bir şey çıkartıyorlar
Geleneksel hali bu olabilir ama artık çok yerinde sayan bir ilişkiMesutun geleneksel hali en azından nikah masasına kadar geldiler mesutun geleneği bu
seyranla tam evlenecekti düşmanı bozdu esma vardı sidar vurdu o gizli görevden korktu mesut istememişti haklıda çıktı @Gerekli24