İyi Aile Babası - Tanıtım Fragmanları | Kanal D

Yoo valla Çocuklar Duymasın'ın da tuttuğu söylenemez o dönem pazar günü boş olduğu için izlenmişti. :A Sonra Jet Sosyete başlayınca tokadı yemişti zaten. :Z

Tekrara düşse bile finalsiz bitirilmesini haklı çıkarmıyor.ss
Sonuç olarak izlendi mi izlendi. Günün boş olup olmadığı ya da farklı durumlar beni de kanalı da ilgilendirmiyor doğal olarak. :A

Finaline gerek yoktu zaten, doyduk 39 bölüm. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
Fragmanı ben de pek beğenmedim ama Melek Baykal’ı uzun bir süreden sonra görmek bile mutlu etti. :bhr: Umarım güzel bir iş olur. :Z

Sonuç olarak izlendi mi izlendi. Günün boş olup olmadığı ya da farklı durumlar beni de kanalı da ilgilendirmiyor doğal olarak. :A

Finaline gerek yoktu zaten, doyduk 39 bölüm. :A
trt dizileri seksenler..avrupa avrupa baba can,,yeşil deniz..zengın kız fakır oğlan..

Hangi kanal kaç komedi dizisi denemiş de tutmuş ki Kanal D'nin tutmamış? Yalan Dünya, Akasya Durağı, Geniş Aile, Ulan İstanbul, Küçük Ağa, Çocuklar Duymasın (tek sezon sürdü ama kanalı sırtladı tek sezonuyla) ilk aklıma gelenler. Başka kanallarda kaç tane sayabiliriz? :D
Valla benim aklıma yalan dünya geldi aslında onlarda var doğru :A Ulan istanbulu salak kanald boşu boşuna saçma sapan bir sisteme gitti.

Hangi kanal kaç komedi dizisi denemiş de tutmuş ki Kanal D'nin tutmamış? Yalan Dünya, Akasya Durağı, Geniş Aile, Ulan İstanbul, Küçük Ağa, Çocuklar Duymasın (tek sezon sürdü ama kanalı sırtladı tek sezonuyla) ilk aklıma gelenler. Başka kanallarda kaç tane sayabiliriz? :D
Bahsettiğin bütün dizilerin üstünden en az 7-8 yıl geçmiştir. Çocuklar Duymasın Kanal D'de rezil oldu zaten ama ona rağmen devam etti. :A Son zamanlarda Kanal D'de hiç dizi tutmuyor, Sadakatsiz'i çıkarırsak, Hekimoğlu dahi istikrar gösteremedi. Bu da kanalın sön dönemde bıraktığı kötü imajdan kaynaklanıyor. :D

Ben tek yalan dünyanın tuttuğunu gördüm 4. Sezonda da harcadı diziyi bem olsam harcamadım gerekirse 2,3 kere gününü değiştirirdim sonuçta kanalı sırtlamıştı o günden bu güne hiiiç tutmadı komedi :A
Gülse Birsel'e özel muamele yapıyor kanallar, kadın en sonunda pes edip dijitale postalandı. :A @Aserat

• İlginç
Reactions: Aserat
Bahsettiğin bütün dizilerin üstünden en az 7-8 yıl geçmiştir. Çocuklar Duymasın Kanal D'de rezil oldu zaten ama ona rağmen devam etti. :A Son zamanlarda Kanal D'de hiç dizi tutmuyor, Sadakatsiz'i çıkarırsak, Hekimoğlu dahi istikrar gösteremedi. Bu da kanalın sön dönemde bıraktığı kötü imajdan kaynaklanıyor. :D
Diğer kanallarda kaç tane komedi dizisi sayabilirsin? :A Üzerinden zaman geçmesi demek komedileri genele vurma bağlamından çıkarmaz...

Güzel işleri her zaman tutuyor. Say say bitiremem şu an sabah sabah yorma beni. :A

Tayfun Güneyer’in kalemini pek sevmememe rağmen bu dizi tutsun istiyorum. Belki tutar da diğer kanallar da komedi dizisi yapmaya yönelir.

Diğer kanallarda kaç tane komedi dizisi sayabilirsin? :A Üzerinden zaman geçmesi demek komedileri genele vurma bağlamından çıkarmaz...

Güzel işleri her zaman tutuyor. Say say bitiremem şu an sabah sabah yorma beni. :A
Diğer kanallardan banane, ben Kanal D'de son 3-4 sezonda topu topu kaç dizi tuttu ki komedilerden bahsediyoruz diyorum. :A Saysan 10 saniyeni alır zaten merak etme. :A

2. Fragman yayınlandı, konuya eklendi.
Beğenmedim. Tutması zor bence.
İzleyiciye vaat edecek hiçbir yeni şeyi yok yüz yıllık sitcom konuları. Cumartesi olsa izlenir belki ama Tayfun Güneyer bu kadroyu da batırır maalesef.
Tanıtımını hiiiiç beğenmedim. Hayal kırıklığına uğradım baya kötü umarım 2. Tanıtım güzel olur bakalım izleyince görecez.
Sureç Filmin komedilerini nedense hep çok sıkıcı buluyorum
Total de belki 4 alır. o kadar.
Tanıtım hoşuma gitti benim.
Kanal D'de komedi dizisi tutmadı, tutmaz da. Cumartesi boşlukta 13 bölümlük bir şansı olur belki.
Kadro harika, tanıtım da ilgimi çekti. İzler miyim bilmiyorum ama ekranların komediye, böyle sıcak aile işlerine ihtiyacı var. Bence ilgi görecek ve tutacak dizi.
mesela birol guven var..ayrılsakda beraberız turker inanoğluda var..
sevgili @Yiğitt benim bildiğim sadece trt1de kalk gidelim var komedi dizisi olarak.bu arada bu diziyi izleyeceğim iyi aile babasını.inşallah çok güzel olur ve iyi izlenme alır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
inşallah tutar
Ekli dosyayı görüntüle 94667İyi Aile Babası dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu, başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Timur Acar, Bahar Şahin ve Salih Kalyon’un yer aldığı dizi, karısı ile annesi arasında kalan Mehmet Ali’nin eğlenceli hikayesini anlatıyor.

İyi Aile Babası, yakında Kanal D’de başlıyor!
inşalah tutar

• Beğendim
Reactions: Özgür