Foruma 1 yıl önce üye olup kısa sürede kendisini sevdiren üyemiz @slhttnmtl 5000 ler kulübünde.kendisini tebrik ediyor,Nice mesajlara diyoruz tebriklerr kendi adıma onu tanımaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim nice mesajlara
Güzel dileklerin ve hediyen için çok teşekkürler.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Tebrik ederim. Nice güzel forumlara.
Çok teşekkürler evet ikisinin de beni hatırlattığını biliyorum.@slhttnmtl tebrikler
Bana iki şey hatırlatıyorsun. Biri Stockholm, diğeri de beni yanlışlıkla göz ardı etmen (ilk muhabbet silinen bir anket konusunda olmuştu ve bu mevzuyu konuşmuştuk )
Kısa zamanda iyi kaynaştın herkesle. 1 senelik üye gibi görünsende aslında çok olmadı aktif olman.
Hediyemde başkentimizden gelsin Ekli dosyayı görüntüle 94608
Ve İsveçli Helena'dan
Çok teşekkürler abla seni tanımak beni de çok mutlu etti. hediyelerini çok beğendim ama ne hikmetse şu horozu daha önce hiç görmemiştim, nerede olduğunu araştırıyım bir.Foruma 1 yıl önce üye olup kısa sürede kendisini sevdiren üyemiz @slhttnmtl 5000 ler kulübünde.kendisini tebrik ediyor,Nice mesajlara diyoruz tebriklerr kendi adıma onu tanımaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim nice mesajlara
Ekli dosyayı görüntüle 94601Ekli dosyayı görüntüle 94602
Çok teşekkürler abla seni tanımak beni de çok mutlu etti. hediyelerini çok beğendim ama ne hikmetse şu horozu daha önce hiç görmemiştim, nerede olduğunu araştırıyım bir.
Öyleyse bilmemem normal, Honaz Denizli'ye baya uzak hiç gitmedim.denizli honaz ilçesi diye okudum ama bak bakalım
Öyleyse bilmemem normal, Honaz Denizli'ye baya uzak hiç gitmedim.
Öyledir o zaman abla. Neyse iyi oldu böylelikle hiç görmediğim heykeli görmüş oldum meşhur olanı zaten önceki konuda atmıştın.Tekrar yazıp baktım resmin altında Denizli Honaz ilçesi diyodu
Öyledir o zaman abla. Neyse iyi oldu böylelikle hiç görmediğim heykeli görmüş oldum meşhur olanı zaten önceki konuda atmıştın.
Yok yok boşver değişiklik iyidir çok da zevkim yok zaten koyabileceğin fazladan şeyler Bizim Hikaye ve Menajerimi Ara ile ilgili şeyler.evet ablacım başka şeyler yapayım dedim ama seni daha fazla tanımıyorum ya
Yok yok boşver değişiklik iyidir çok da zevkim yok zaten koyabileceğin fazladan şeyler Bizim Hikaye ve Menajerimi Ara ile ilgili şeyler.
Bende 1000 ler kulübüne girmiştim ama kutlayan yok
Tamamdır abla.Bunlar aklımda olsun diğer sefere onlara koyarım o zaman
Böyle şeyler genelde fark edilen şeyler değil bunun için durum güncellemelerine falan yazarsan iyi olur. Çok geç değilse açabilirim.Bende 1000 ler kulübüne girmiştim ama kutlayan yok
Çok teşekkürler.@slhttnmtl tebrik ederim