Hem de ilk 1 buçuk saat çok iyiydi şimdi yeni konuya geçiş yapıyorlar. Emre Törün diziye yakışmış gibiBence de. Bu reklamsız 1 buçuk saat gitme işinin karşılığını yarın alır.
Hem de ilk 1 buçuk saat çok iyiydi şimdi yeni konuya geçiş yapıyorlar. Emre Törün diziye yakışmış gibiBence de. Bu reklamsız 1 buçuk saat gitme işinin karşılığını yarın alır.
Ben diziyi pek izlemedim, evdekiler izlediği için onlardan öğreniyorum ne olup bittiğini.Hem de ilk 1 buçuk saat çok iyiydi şimdi yeni konuya geçiş yapıyorlar. Emre Törün diziye yakışmış gibi
Çocukluk birinci olamıyor, tutmadı madem Arka Sokaklar birinci olsun Kırmızı Oda saçmalığı olacağına.YENİ BÖLÜM FRAGMANI
@pompy @Gerekli24
Meğer sende ne çok Kırmızı Oda düşmanlığı sığdırmışsın hayatınaMeğer ne çok Arka Sokaklar düşmanlığı sığdırmışsın hayatına @Alos
O dizinin iki bölümü izledim. Sırf ilk bölümdür diye Binnur Kaya'yı izlemişizdir dedim 2 saat, ama ikinci bölümde de aynısı oldu bıraktım.Meğer sende ne çok Kırmızı Oda düşmanlığı sığdırmışsın hayatına
Ama şu gerçek ki KırmızıOda>Babil>Çocukluk>Arka sokaklarO dizinin iki bölümü izledim. Sırf ilk bölümdür diye Binnur Kaya'yı izlemişizdir dedim 2 saat, ama ikinci bölümde de aynısı oldu bıraktım.
O klinikte sadece Doktor Hanım yok, diğer doktorlar da var. Ama şu bir gerçek ki Arka Sokaklar > Çocukluk > Kırmızı Oda
Umarım şakadır...Ama şu gerçek ki KırmızıOda>Babil>Çocukluk>Arka sokaklar
O dizinin iki bölümü izledim. Sırf ilk bölümdür diye Binnur Kaya'yı izlemişizdir dedim 2 saat, ama ikinci bölümde de aynısı oldu bıraktım.
O klinikte sadece Doktor Hanım yok, diğer doktorlar da var. Ama şu bir gerçek ki Arka Sokaklar > Çocukluk > Kırmızı Oda
Neden şaka olsun??Umarım şakadır...
Ama şu gerçek ki KırmızıOda>Babil>Çocukluk>Arka sokaklar
Harikasın.
Ama şu gerçek ki KırmızıOda>Babil>Çocukluk>Arka sokaklar
Konumuz kümelerHarikasın.
Mersi, böyle devam et.Sağol sende
Had bildirme konumuz.Konumuz kümeler
Doğru söze ne denir, bravo.Kalitesiz olanları ab grubunda görüyoruz 4 ü bile alamıyorlar