ama bir perinin annesi peri görücü usulüyle cadı seçmiş kızına @Dosiİyi düşünmüşsün
ama bir perinin annesi peri görücü usulüyle cadı seçmiş kızına @Dosiİyi düşünmüşsün
fenerbahçe taraftar uygulaması fenerbahçe kripto para oluşturuyor fbc fenerbahçe cüzdanı knry puan @DosiHayır. O ne ?
@serhatt 2030 olayına nediyorsun @Doğan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Dosi @Angelica @The_Erinch @STARAN @Sherlock @Tolstoyevski
fenerbahçe kripto para oluşturmaya başladı @Angelicaetiket gelmemiş konuya girince gördüm çok güzel bölüm olmuş
Haftaya Arka sokaklarda adamın midesine bomba koymuşlar ve hastahanede acil odası patlıyor @serhattBunu alma bir şey olmaz.
Korkunç.Haftaya Arka sokaklarda adamın midesine bomba koymuşlar ve hastahanede acil odası patlıyor @serhatt
2030 daki olayı bitirdiğimde periler hatırlayacak sende o kabusu görmüş olacaksın bütün insanlar @serhattKorkunç.
Daha fazla kabus istemiyorum.2030 daki olayı bitirdiğimde periler hatırlayacak sende o kabusu görmüş olacaksın bütün insanlar @serhatt
sihirli annem başa dönüyor 2021 de ilk bölüm evlilik olacakDaha fazla kabus istemiyorum.
Şaka gibi.sihirli annem başa dönüyor 2021 de ilk bölüm evlilik olacak
bunu ben mecburen forumda yaptım çünkü kaç bölüm denedim çıkamadım en son herkesi öldürerek finali yaptım budefa çocuk dizisiyle başa sardım buda bunu etkiliyince irlandaya gidince mecburen en başa aldığım ilk diziyi birleştirdim @serhattŞaka gibi.
Evet farkındayım.bunu ben mecburen forumda yaptım çünkü kaç bölüm denedim çıkamadım en son herkesi öldürerek finali yaptım budefa çocuk dizisiyle başa sardım buda bunu etkiliyince irlandaya gidince mecburen en başa aldığım ilk diziyi birleştirdim @serhatt