Çok teşekkürler.@slhttnmtl tebrikler ..
İki gündür benim genel moodum bu, çaktırma.Şu EDHO'yu Allah kahretmesin. 5 sezonluk dizinin reytingleri bu kadar inişli çıkışlı olur mu?
AB grubu çok oynuyorŞu EDHO'yu Allah kahretmesin. 5 sezonluk dizinin reytingleri bu kadar inişli çıkışlı olur mu?
Hadi ya. O yuzden ben erkenden gonderiyorum ki sonra unutabiliyorum ilk sezonda unutmustum bir kere.Malesef dün gece işim vardı diye sabah kalkar tahminleri gönderirim demiştim. Ama kalktığımda saat 10.00 du ... Tahminleri gönderemedim...
Bence bundan sonra göndersem de size yetişememHadi ya. O yuzden ben erkenden gonderiyorum ki sonra unutabiliyorum ilk sezonda unutmustum bir kere.
Valla adil bir yarisma olmasi icin istersen @hayret bi şey'den rica edebiliriz bugun icin hicbirimizin puanlarini saymasin. Aslinda ben baya iyi puan aliyorum bugun ama yinede boyle birsey yapabiliriz?Bence bundan sonra göndersem de size yetişemem
Çok teşekkür ederim böyle düşünmen yeterli.. Ben sizin hakkınıza girmek istemem.Valla adil bir yarisma olmasi icin istersen @hayret bi şey'den rica edebiliriz bugun icin hicbirimizin puanlarini saymasin. Aslinda ben baya iyi puan aliyorum bugun ama yinede boyle birsey yapabiliriz?
Bugune gelmek icin cok emek verdik hepimiz bir gun unuttun diye bence yaristan dusmemelisin.Çok teşekkür ederim böyle düşünmen yeterli.. Ben sizin hakkınıza girmek istemem.
Haklısın çok emek verdik... Umarım siz benim düştüğüm hataya düşmezsiniz...Bugune gelmek icin cok emek verdik hepimiz bir gun unuttun diye bence yaristan dusmemelisin.
Dedigim gibi diger yarismaci arkadaslarimizin da onayi ile bugunu saymayabiliriz tabi herkes isterse.Haklısın çok emek verdik... Umarım siz benim düştüğüm hataya düşmezsiniz...
Haklısın çok emek verdik... Umarım siz benim düştüğüm hataya düşmezsiniz...
Ben de varım arkadaşlar, destekliyorum düşüncelerinizi.Dedigim gibi diger yarismaci arkadaslarimizin da onayi ile bugunu saymayabiliriz tabi herkes isterse.
Ben gece hep uyumadan önce yaparım, kötü olmuş. Ben de @Hazem'in fikrine katılıyorum çok büyük emekler verdik sonuçta.Malesef dün gece işim vardı diye sabah kalkar tahminleri gönderirim demiştim. Ama kalktığımda saat 10.00 du ... Tahminleri gönderemedim...
Ben de varım arkadaşlar, destekliyorum düşüncelerinizi.
Çok teşekkür ederim... ÇOK anlayışlı insanlarsınız..Ben gece hep uyumadan önce yaparım, kötü olmuş. Ben de @Hazem'in fikrine katılıyorum çok büyük emekler verdik sonuçta.
Bugün diğer zamanlara nazaran biraz buruk bir 2.lik sevinci yaşadım. Ama yapacak bir şey yok. Haklısın. Sağlık olsun.Final haftası 3. gün sonuçları belli oldu!
@STARAN tahmin yapmayı unutarak şok etkisi yarattı.
Günün en yüksek puanı 187 puanla @Aserat elde etti. Buna da en büyük etken Şeref Sözü dizisinin ABC1 reytingi, shere oranını ve sıralamasını tam bilerek 30 puan alması oldu. Onu 181 puanla @slhttnmtl , 144 puanla @Hazem ve 143 puanla @Yiğitt takip etti.
Şimdi gelelim asıl konuya. @STARAN tahminini unuttuğu için bugünü es geçelim gibi yorumlar gördüm.
Daha önceki aşamalarda bir günde 3-4 farklı yarışmacı tahminini unuttuğu halde günü iptal etmedik onlara haksızlık olur. Belki iptal etseydik şuan finalist kadrosu tamamen farklı olurdu. O yüzden bunu kabul edemem. Çünkü final günü yarışmayı @STARAN kazandığında içinizde keşke o gün puanları iptal etmeseydik gibi düşünce olacak, yada diğer günler başka birisi unutacak ve aynı ilgiyi o da görecek ve planlı olarak giden final haftası standartından sapacak.
Kimsenin kötülüğünü yada hakkının yenmesini istemiyorum. Kusura bakmayın bunu kabul edemem. Kendim bile unutmuş olsam aynı şeyler yaşanırdı.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Doğru karar vermişsin, o konuda için rahat olsunFinal haftası 3. gün sonuçları belli oldu!
@STARAN tahmin yapmayı unutarak şok etkisi yarattı.
Günün en yüksek puanı 187 puanla @Aserat elde etti. Buna da en büyük etken Şeref Sözü dizisinin ABC1 reytingi, shere oranını ve sıralamasını tam bilerek 30 puan alması oldu. Onu 181 puanla @slhttnmtl , 144 puanla @Hazem ve 143 puanla @Yiğitt takip etti.
Şimdi gelelim asıl konuya. @STARAN tahminini unuttuğu için bugünü es geçelim gibi yorumlar gördüm.
Daha önceki aşamalarda bir günde 3-4 farklı yarışmacı tahminini unuttuğu halde günü iptal etmedik onlara haksızlık olur. Belki iptal etseydik şuan finalist kadrosu tamamen farklı olurdu. O yüzden bunu kabul edemem. Çünkü final günü yarışmayı @STARAN kazandığında içinizde keşke o gün puanları iptal etmeseydik gibi düşünce olacak, yada diğer günler başka birisi unutacak ve aynı ilgiyi o da görecek ve planlı olarak giden final haftası standartından sapacak.
Kimsenin kötülüğünü yada hakkının yenmesini istemiyorum. Kusura bakmayın bunu kabul edemem. Kendim bile unutmuş olsam aynı şeyler yaşanırdı.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock