Aynen akşam bende çok şaşırmıştımDicle'nin parti tarzı... Vay babanın kemüğüne bu nedir ya. Bu nasıl bir güzellik abi.
Başladım izlemeye. Beren konusunun bu kadar kısa tutulup hemen menajerlik olaylarına girilmesi gözümü yaşarttı.
İyi misin? Sağlık sıhhatin yerindedir inşallah.Peride bu bölüm şov yapıyor şooov. Şu zamana kadar saçma sapan Beren-Barış-Dicle sahneleri yazana kadar şu kadının sahnelerini arttırmamaları hata. Çınar ve Jülide ilişkisinin temelleri de çok yavaş atılıyor.
Aynen akşam bende çok şaşırmıştım
Bölüm nasıldı? Hala eksikler var ama gelişmeler de var gibi duruyor.
Arkadaşlar sıkıntı yok kuzenim değil ben yazıyorum bu yorumları. Akşamki bölüm çok sade ve yerindeydi. Ama hikayeler hala yavaş gidiyor. Konuk çok ünlü olmadığı için çıkabilecek en iyi sahneler yazılmış. Menajerlerin hayatı yine bir tık fazlaydı bu bölüm. Bu güne sağlam bir rakip gelmediği sürece bu ayarda bölümler izlemeye devam ederiz. %60 yaz dizisi %40 normal dizi kıvamında gidiyoruz.İyi misin? Sağlık sıhhatin yerindedir inşallah.
Kıyamet alameti. 😱 Normalde ben ılımlı konuşurdum sen daha karamsar olurdun bu sefer rolleri değişmişiz.Arkadaşlar sıkıntı yok kuzenim değil ben yazıyorum bu yorumları. Akşamki bölüm çok sade ve yerindeydi. Ama hikayeler hala yavaş gidiyor. Konuk çok ünlü olmadığı için çıkabilecek en iyi sahneler yazılmış. Menajerlerin hayatı yine bir tık fazlaydı bu bölüm. Bu güne sağlam bir rakip gelmediği sürece bu ayarda bölümler izlemeye devam ederiz. %60 yaz dizisi %40 normal dizi kıvamında gidiyoruz.
Hele yeni bölüm fragmanı gelsin o zaman normale döneriz.Kıyamet alameti. 😱 Normalde ben ılımlı konuşurdum sen daha karamsar olurdun bu sefer rolleri değişmişiz.
Haftada iki bölüm yayınlanması işleri zorlaştırdı şu anda 11 çekiliyor. Bu akşam gelir.Fragman nerede kaldı?
Ay Yapım dizileri tutana kadar bölüm sonu fragman verip tuttuktan sonra salıyor. Bölüm mü yetiştiremiyorlar acaba?
Salı gününe göre 2 gün önce yayınlanmış oldu çok uzun bir süre değil aslında bu. Bence ondan değil. Sıkıntı olan kısım eğer gün değiştirdiğinde yükselmeseydi şuan final bölümünü vs çekiyor olurlardı. Gün değiştirdiğinde gelen reytinge kadar çekimleri yavaşlattılar gibi geliyor bana. Senaryo da reytinge göre şekillendiği için yetiştirememişlerdir.Haftada iki bölüm yayınlanması işleri zorlaştırdı şu anda 11 çekiliyor. Bu akşam gelir.
Ya da senarist diziyi nasıl rayından çıkarsam diye fazla kafa yorduğu için bölümlerin yazılıp çekilme süresi uzamıştır.Salı gününe göre 2 gün önce yayınlanmış oldu çok uzun bir süre değil aslında bu. Bence ondan değil. Sıkıntı olan kısım eğer gün değiştirdiğinde yükselmeseydi şuan final bölümünü vs çekiyor olurlardı. Gün değiştirdiğinde gelen reytinge kadar çekimleri yavaşlattılar gibi geliyor bana. Senaryo da reytinge göre şekillendiği için yetiştirememişlerdir.
Acilen Ece Yörenç-Melek Gençoğlu ikilisi gelmeli. Medcezir'i çok iyi uyarlamışlardı. Melek Gençoğlu 9. bölümden sonra ayrılmıştı, ayrıldığı da biraz belli olmuştu senaryodan ama Ece Yörenç bizim senaristlerden iyi yazar her türlüYa da senarist diziyi nasıl rayından çıkarsam diye fazla kafa yorduğu için bölümlerin yazılıp çekilme süresi uzamıştır.
Konuk temalı fragman, özlemişim Denge sağlanıyor gibi artık.
Eğer bu dizi yaz dizisiyse lütfen ismine kirazlı bir şeyler eklesinler. Ha yok menajerlik dizisi ise daha çok menajer hikayesi ve konuk hikayesi eklesinler. Bu dizinin orijinalinde bir sürü güzel hikaye olduğunu unutuyorlar bence.
Bu ikilinin televizyona dizi yazması imkansıza yakın bence bu saatten sonra, Ece Yörenç’in dizisini dijitalde olmasına rağmen iptal ettiler. Televizyondaki kısıtlamalar varken hiç dönmezler bence. Zaten dönecek olsalar bile bu diziyle dönmezler, sıfırdan bir şey yazarlar.Acilen Ece Yörenç-Melek Gençoğlu ikilisi gelmeli. Medcezir'i çok iyi uyarlamışlardı. Melek Gençoğlu 9. bölümden sonra ayrılmıştı, ayrıldığı da biraz belli olmuştu senaryodan ama Ece Yörenç bizim senaristlerden iyi yazar her türlü