Bu spoi sayılmazdı aslında kendi tahminim diye ama tamam sen yinede bakma67. bölümü izlemedim daha spoiler girmiyorum, bölümleri tamamlayınca konuşalım.![]()
Bu spoi sayılmazdı aslında kendi tahminim diye ama tamam sen yinede bakma67. bölümü izlemedim daha spoiler girmiyorum, bölümleri tamamlayınca konuşalım.![]()
Bekle ve görÖyle bir şey olacağını sanmıyorum.![]()
Bu hafta fragmanda Fikret'in birinden emir aldığı belli. İyice karışıyor ortalık. Behice böyle devam ederse Fikret tarafından tahtalı köye yolcu olabilir68. BÖLÜM
Züleyha ve Yılmaz yine kaçamadı, şaşırmadık zaten. Kaçsalardı her şey ters takla olacaktı, yine tekrara düşmüş sayıyorum resmen. Şermin'in işleri...
Demir konağa döndü, hediyeleri de alıp gelmiş. Adnan'ı sünnet yaptıracağım dedi, son sahnede Adnan'ın elindeki silah patladı. Yılmaz alıp götür çocuğu artık bunlardan.
Fikret'in yalanı ortaya çıktı, Behice arkandayım sonuna kadar. @Dosi spoileri okudum, mantıklı olabilir bence ama nasıl bağlayacaklar onu merak ediyorum. Çok farklı bir şey de çıkabilir ama tahminin mantıklı. Yamanlarla yaşanan olayı da burayla bağlantılı çıkabilir.
Müjgan ile Fikret arasında bir şeyler olacak gibi sezdim, hadi inşallah diyelim.Bu hafta fragmanda Fikret'in birinden emir aldığı belli. İyice karışıyor ortalık. Behice böyle devam ederse Fikret tarafından tahtalı köye yolcu olabilir![]()
![]()
Olcak gibi ne? Olacak tabikiMüjgan ile Fikret arasında bir şeyler olacak gibi sezdim, hadi inşallah diyelim.![]()
Behice, Fikret'i ortaya çıkarmakla uğraşacağına Fikret ve Müjgan arasını yapsın. Otomatik mirası da halletmiş oluyor işte.Olcak gibi ne? Olacak tabiki![]()
Fikret'i maşa olarak kullanabilir ama![]()
Daha o elektiriklenmeye şahit olmdı henüzBehice, Fikret'i ortaya çıkarmakla uğraşacağına Fikret ve Müjgan arasını yapsın. Otomatik mirası da halletmiş oluyor işte.![]()
Behice, Fikret'i ortaya çıkarmakla uğraşacağına Fikret ve Müjgan arasını yapsın. Otomatik mirası da halletmiş oluyor işte.![]()
Bu gerçeği korkmadan dile getirdiği için @xBUGRAx'e sevgiler.Daha o elektiriklenmeye şahit olmdı henüz![]()
O da olur belki![]()
İyi geceler Eray,seni etiketlemiş olduğum mesaja hakkında bişi demedin.
Neredeki mesaj göremedim?İyi geceler Eray,seni etiketlemiş olduğum mesaja hakkında bişi demedin.![]()
mucize doktor bölümünde olacaktı.Neredeki mesaj göremedim?![]()
Eee bu hayatın gerçekleri. Böyle çok olay oldu, üstelik sadece bahsi geçti, görüntüler yer almadı
Ben gereken cevabı verdim kendisine sen merak etme.Eee bu hayatın gerçekleri. Böyle çok olay oldu, üstelik sadece bahsi geçti, görüntüler yer almadı![]()
Ondan şüphem yokBen gereken cevabı verdim kendisine sen merak etme.![]()