Poyraz Karayel harikaa konusu me maraşlı nınBana da zaten pazartesi gibi geliyor ancak işi zor olur. Senaristi Söz ve Poyraz Karayel yazmış diye okudum bir yerde
Poyraz Karayel harikaa konusu me maraşlı nınBana da zaten pazartesi gibi geliyor ancak işi zor olur. Senaristi Söz ve Poyraz Karayel yazmış diye okudum bir yerde
Kırmızı Oda'yı da Beren çökertecek inşAllah.Hercai vadesini doldurdu artık bitsin cuma Babil ve Kırmızı Oda ya dokunmasın yeter. ve hercai biterse babil bebeğim yükselir mi sen ee @Emre Ozansoy
İzleyici çok tuhaf ve bu sene ayrı bir adaletsizAynen Poyraz Karayel ve Söz'ün senaristi yazıyor. Ben bu sezon "zor" kelimesini pek kullanmak istemiyorum. İzleyicinin ne izleyeceği belli olmuyor...
Hayıııır olmaaazKırmızı Oda'yı da Beren çökertecek inşAllah.
Aynen. Yeni iş geliyor hepsi o tarafa yöneliyor.İzleyici çok tuhaf ve bu sene ayrı bir adaletsiz
Küçük velet inşallah yapamaz ama bilinmez halkımız seviyor öyle dizileriBeren'im yapar yapar.
Kırmızı Oda'yı sevdiği gibi.Küçük velet inşallah yapamaz ama bilinmez halkımız seviyor öyle dizileri
Fedai hikayesi deniliyor.Maraşlı nın konusu nedir
Resmî olarak açıklanmadı onlar. Çağatay falan da denilmişti ama doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.
Bu sezon her dizi için geçiyor dediler adı ama tek Şeref Sözü resmî olarak açıklandı, Barbaros'la anlaşıldı dedi o da olmadı.Niye doğru olmasın
Bu sezon her dizi için geçiyor dediler adı ama tek Şeref Sözü resmî olarak açıklandı, Barbaros'la anlaşıldı dedi o da olmadı.
Şeref Sözü'nü değil abla, bölüm başı 200 bin TL'yi reddetti.Şeref sözünü reddetti demişlerdi dimi çağatay için
Şeref Sözü'nü değil abla, bölüm başı 200 bin TL'yi reddetti.
Evet abla, Birsen Altuntaş öyle demişti.hadi ya öylemiydi
Evet abla, Birsen Altuntaş öyle demişti.
Şimdi evet dediği proje yok. Filmde oynadı en son. O da seneye yayınlanacak. Ama keşke Şeref Sözü'nü kabul etseydi de @xemrexxx 'in Timoş'unu batırsaydı... Belki o oynayınca da tutmazdı dizi.Hımm şimdi Çağatay hangi projeye evet demişti
Şimdi evet dediği proje yok. Filmde oynadı en son. O da seneye yayınlanacak. Ama keşke Şeref Sözü'nü kabul etseydi de @xemrexxx 'in Timoş'unu batırsaydı... Belki o oynayınca da tutmazdı dizi.