xBUGRAx
Emekli
Sen öyle san.Perşembe günü hala FOX izliyor kesin bilgi.
Sen öyle san.Perşembe günü hala FOX izliyor kesin bilgi.
Dizinin cuma günü olma ihtimali varmı hercai yi kışkılar mıı
ATV'nin yeni dizisi 'Maraşlı'nın çekimleri başladı!
Tims & B Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturacağı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, başrolünde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer alacağı dizinin kadrosuna Melis İşiten, Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Abdül Süsler, Cemil Büyükdöğerli ve Bedriye Roza Çelik gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri bugün itibariyle başladı.
Bir fedai hikayesi olarak tanımlanan 'Maraşlı' yakında ATV'de!
Pazartesi olur diye düşünüyorum ben.Dizinin cuma günü olma ihtimali varmı hercai yi kışkılar mıı
Yasak Elma ya zarar vermesin bir annenin günahı da öyle eğer bir annenin günahı pazartesi olursa 2 dizim olur yasak elma bir annenin günahıPazartesi olur diye düşünüyorum ben.
Yasak Elma'nın kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var artık. 4 - 5.5 altına düşmez kolay kolay. Diğer kanallarda yarışa girmek isterler, en iddialı işlerini koyabilirler.Yasak Elma ya zarar vermesin bir annenin günahı da öyle eğer bir annenin günahı pazartesi olursa 2 diziö olur yasak elma bir annenin günahı
YaşasııııınYasak Elma'nın kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var artık. 4 - 5.5 altına düşmez kolay kolay. Diğer kanallarda yarışa girmek isterler, en iddialı işlerini koyabilirler.
İnşAllah alina oğlanı mıncıklar dizideBurak için izleyeceğim.
Burak yüz vermez o ecünnüye.İnşAllah alina oğlanı mıncıklar dizide
Yüksek bütçeli bir iş. Hafta sonu yayınlanmaz bence. Pazartesi'ye koyar, olur da Hercai'de düşük giderse Cuma'ya da koyabilir belki.Pazartesi koyacak büyük ihtimalle kanal ama bence cumartesi daha iyi olur
Bende bekliyorum, hem de ilk duyurulduğundan beri... İlk Kenan'ın adı geçmişti, en son Burak ile anlaştılar... Karakteri çok merak ediyorum.Hayırlı olsun bakalım heyecanla bekliyorum
Bende bekliyorum, hem de ilk duyurulduğundan beri... İlk Kenan'ın adı geçmişti, en son Burak ile anlaştılar... Karakteri çok merak ediyorum.
Resmî olarak açıklanmadı onlar. Çağatay falan da denilmişti ama doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.Bende ya nasıl bir ddizi olacak çok merak ediyorum sadece kenan değil bir kaç isim daha geçmişti dimi
Bana da zaten pazartesi gibi geliyor ancak işi zor olur. Senaristi Söz ve Poyraz Karayel yazmış diye okudum bir yerdeYüksek bütçeli bir iş. Hafta sonu yayınlanmaz bence. Pazartesi'ye koyar, olur da Hercai'de düşük giderse Cuma'ya da koyabilir belki.
Hercai vadesini doldurdu artık bitsin cuma Babil ve Kırmızı Oda ya dokunmasın yeter. ve hercai biterse babil bebeğim yükselir mi sen ee @Emre OzansoyYüksek bütçeli bir iş. Hafta sonu yayınlanmaz bence. Pazartesi'ye koyar, olur da Hercai'de düşük giderse Cuma'ya da koyabilir belki.
Aynen Poyraz Karayel ve Söz'ün senaristi yazıyor. Ben bu sezon "zor" kelimesini pek kullanmak istemiyorum. İzleyicinin ne izleyeceği belli olmuyor...Bana da zaten pazartesi gibi geliyor ancak işi zor olur. Senaristi Söz ve Poyraz Karayel yazmış diye okudum bir yerde