2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Çeyrek final 4. gün sonuçları belli oldu!

Güne damgasını vuran yapım Mucize Doktor oldu. Hiç kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle ABC1 grubunda herkes 1 puan alabildi.

Günün en yüksek puanını ise @slhttnmtl ve @Veteran (69 puan) aldı.

Grup sıralamasında ise @Aserat ve @haluk792 kendi gruplarında farlı şekilde zirvede yer aldılar.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Ozaman bu görsel bu yarışmadaki herkesi temsil etsin :A
Reyting sonucunu gören herkes:
1200x627-seher-ve-gaffur-yuzlesiyor-bir-zamanlar-cukurova-34-bolum-video-1567712192106.jpeg.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Herkese tebrikler, üstün başarımdan bana tahmin yapmamı sabah aklıma getiren aklıma da tebrikler. :F

Bu arada kendi grubumda ilk 2'yi beklemezken genelde 2. olmuşum buna çok şaşırdım. :A

Düzeltme:Genelde 3.ymüşüm. :A

Bugün kolay gözüküyor ama hep batıyorum. Gerçegin Peşindeyi de unutmuşum. Aslında izleyici yorumu okumasam Mucize Doktor düşürecektim ama bölümü beğenen çok kişi gördüm. Arka Sokaklar nasıl günlük program gibi bonusta olur @hayret bi şey 😱Benim tek çarem oydu :( Güveniyordum o konuda kendime

Bugün kolay gözüküyor ama hep batıyorum. Gerçegin Peşindeyi de unutmuşum. Aslında izleyici yorumu okumasam Mucize Doktor düşürecektim ama bölümü beğenen çok kişi gördüm. Arka Sokaklar nasıl günlük program gibi bonusta olur @hayret bi şey 😱Benim tek çarem oydu :( Güveniyordum o konuda kendime
Bonus tahminde zaten genelde tahmin edilmesi kolay yapımlar oluyor. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Çeyrek final 4. gün sonuçları belli oldu!

Güne damgasını vuran yapım Mucize Doktor oldu. Hiç kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle ABC1 grubunda herkes 1 puan alabildi.

Günün en yüksek puanını ise @slhttnmtl ve @Veteran (69 puan) aldı.

Grup sıralamasında ise @Aserat ve @haluk792 kendi gruplarında farlı şekilde zirvede yer aldılar.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Kıran kırana yarış var valla :D

@slhttnmtl @Veteran tebrik ederim ikinizide iyi tahminlerde bulunmuşsunuz :D
@haluk792 dostumm harika gidiyorsun grubunda zirveyi almışsın tebriklerr :D

Günlük programların listeye girme sıkıntısı olduğu için cumayı risk etmek istemedim :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Günlük programların listeye girme sıkıntısı olduğu için cumayı risk etmek istemedim :D
Olabilir zaten Arka Sokaklar yüksek olsa ben de iyi tutturacağım diye bir garanti yok sadece şaşırdım ayrıca Arka Sokaklardab iyi puan çıkarsam bile her türlü hafta sonuna kaldım

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey