O batırdı bizi..SEREF SÖZÜ çok düşük başladı
dizi tahmınımde 5.00 yazım hep tersi çıkıyor dizi tahmınlerimde.. GEÇMİŞ OLSUN kardeşim..beli olmuyor işteO batırdı bizi..
Sanırım bende öyle olacağım. Grup çok zor, şuan ikinciyim ama daha 4 gün var.Ben kesin son 2 gün elemelerine kalıcam
Çok çok teşekkür ederim kardeşim.
Malesef.dizi tahmınımde 5.00 yazım hep tersi çıkıyor dizi tahmınlerimde.. GEÇMİŞ OLSUN kardeşim..beli olmuyor işte
Bugün övmeyelim... İnşallah yarın yüksek alırız..Sadakatsiz ne olurdu 10 alsaydın. Resmen batmışım... Bu tura veda eden isim kesin ben olurum.
Beni ne zaman övseler, tebrik etseler sonraki gün batıyorum.
İnşallah. Benim dışımda herkes iyi gitmiş...Bugün övmeyelim... İnşallah yarın yüksek alırız..
Nazar değdi sana... Bir dua oku...İnşallah. Benim dışımda herkes iyi gitmiş...
Kurşun döktüreyim en iyisi. Valla nazar değdi.Nazar değdi sana... Bir dua oku...
Çeyrek final ilk turun bitmesine 2 gün var. Geri kalanlar için 4, hemen umudu kesme. Sizin grupta kim ilk çıksa şaşırmam şuanSanırım bende öyle olacağım. Grup çok zor, şuan ikinciyim ama daha 4 gün var.
ABC1'de listeye girmeyen yapımlar için kimse puan almayacak. Siz yinede yapın, girmez diye yapmazsınız birde 25. sıradan listeye girer yapımlar Gerçeğin Peşinde'den bahsediyorsun sanırım Aynı şey bugün Güvercin'de de oldu.ABC1 oranlarını tam göremiyoruz, rastgele mi tahminde bulunacağız? @hayret bi şey