Emre Ozansoy
Moderatör
Bu akşamki bölüm belki reytinglerde ses getiremeyecek ama özellikle sosyal medya ve dijital platformlarda bayağı ses getireceği kesin.8. BÖLÜM 2. ÖN İZLEME
Ahsen Eroğlu bugün bir video paylaştı ve 9. bölüm senaryosunun üstünde Ekin Atalar yazıyor bu bölümü de eski senaristler yazdı bence. Andrea mı kabul et diyordu.Orijinalinde ucundan da olsa değinilen bir konuyu bize çok güzel uyarlamışlar. Orada da sunuculuk yapan ünlüye çok zengin bir adam teklifte bulunuyordu. Hatta dizide bir kadın kabul etmesini falan söylüyordu bizde ise çok güzel mesaj verilerek anlamlı bir sahneye dönüştürmüşler.
Yeni senarist bence gerçekten iyi gelecek.
Bence bu akşamki bölümden itibaren Ekin Atalar yazıyor.Ahsen Eroğlu bugün bir video paylaştı ve 9. bölüm senaryosunun üstünde Ekin Atalar yazıyor bu bölümü de eski senaristler yazdı bence. Andrea mı kabul et diyordu.
Ha okey zaten dediğim kişi nasıl kabul etsin yapısına ters. Sahnede böyle bir konuşma oluyor muydu çoğu şeyi unutmaya başladım.Bence bu akşamki bölümden itibaren Ekin Atalar yazıyor.
Hayır organizasyonda görevli başka bir kadın vardı ya. İkna etmeye çalışıyordu.
Bu kadar derinlikli olmasa da kadınlarla ilgili bir şeyler diyorlardı ya.Ha okey zaten dediğim kişi nasıl kabul etsin yapısına ters. Sahnede böyle bir konuşma oluyor muydu çoğu şeyi unutmaya başladım.
Tam bende paylaşıyordum buradaAllahuekber yoksa gerçekten gün değişimi mi geliyor. 😱 Aslında Denizcan'la çektiği Onedio videosunu da kast ediyor olabilir ama onun da sürprizi kalmadı ki.
@Özgür @hayret bi şey
Bu sürpriz işinden video çıkarsa çok pis üzülürüm. Bu gece bölümden ziyade sonrasındaki fragmanı bekliyorum 00.15 gelsin bakalım.Tam bende paylaşıyordum burada
İkisinden birisi, ama gün değişikliği daha cazip olur benim için
Bir video için bu kadar süpriz yazar mı acaba? Ama Ahsen çok heyecanlı birisi, yazmışta olabilirO sürpriz işinden video çıkarsa çok pis üzülürüm. Bu gece bölümden ziyade sonrasındaki fragmanı bekliyorum 00.15 gelsin bakalım.
Bilmiyorum sonuçta gün değişikliği olsa oyunculara da iletilir ve o da paylaşmak istemiş olabilir. Of gerçekten videoya diyor galiba.Bir video için bu kadar süpriz yazar mı acaba? Ama Ahsen çok heyecanlı birisi, yazmışta olabilir
Bak bir diziye bağlanmak bu kadar iyi bir şey değil. 10 bölüm sonra final yapınca deli olursun, yapma.Allahuekber yoksa gerçekten gün değişimi mi geliyor. 😱 Aslında Denizcan'la çektiği Onedio videosunu da kast ediyor olabilir ama onun da sürprizi kalmadı ki.
@Özgür @hayret bi şey
Dünya üzerinde dizi fanı olan tek insan değilim sevinmeye de üzülmeye de hazırım. Ayrıca 10 bölüm sonra final diye kesin konuşma orası hiç belli olmaz.Bak bir diziye bağlanmak bu kadar iyi bir şey değil. 10 bölüm sonra final yapınca deli olursun, yapma.
Evet belki daha erken olur, haklısın.Dünya üzerinde dizi fanı olan tek insan değilim sevinmeye de üzülmeye de hazırım. Ayrıca 10 bölüm sonra final diye kesin konuşma orası hiç belli olmaz.
Jenerikten sonra reklamla 21.15'i bulur hiç ümitlenme.Özette direkt reklam verdi, tam 21.00'da jenerik girer büyük ihtimalle.
Moralimi bozmaJenerikten sonra reklamla 21.15'i bulur hiç ümitlenme.