Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Yine çok anlamlı mesajlar veriliyor bunu Burçin Terzioğlu (üstelik çocukluktan beri sektörde olduğu için nokta atışı bir konuk seçimi) vasıtasıyla görmek de ayrı bir keyif. :bhr: Çabuk akşam olsun artık. :Z

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Orijinalinde ucundan da olsa değinilen bir konuyu bize çok güzel uyarlamışlar. Orada da sunuculuk yapan ünlüye çok zengin bir adam teklifte bulunuyordu. Hatta dizide bir kadın kabul etmesini falan söylüyordu bizde ise çok güzel mesaj verilerek anlamlı bir sahneye dönüştürmüşler. :bhr:

Yeni senarist bence gerçekten iyi gelecek.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
8. BÖLÜM 2. ÖN İZLEME

Bu akşamki bölüm belki reytinglerde ses getiremeyecek ama özellikle sosyal medya ve dijital platformlarda bayağı ses getireceği kesin.

Belki reytinglerde de küçük yükselişler yaşar. Pazar günü tekrarı gerçekten başarılı sonuçlar elde etmişti.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Orijinalinde ucundan da olsa değinilen bir konuyu bize çok güzel uyarlamışlar. Orada da sunuculuk yapan ünlüye çok zengin bir adam teklifte bulunuyordu. Hatta dizide bir kadın kabul etmesini falan söylüyordu bizde ise çok güzel mesaj verilerek anlamlı bir sahneye dönüştürmüşler. :bhr:

Yeni senarist bence gerçekten iyi gelecek.
Ahsen Eroğlu bugün bir video paylaştı ve 9. bölüm senaryosunun üstünde Ekin Atalar yazıyor bu bölümü de eski senaristler yazdı bence. (b) Andrea mı kabul et diyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ahsen Eroğlu bugün bir video paylaştı ve 9. bölüm senaryosunun üstünde Ekin Atalar yazıyor bu bölümü de eski senaristler yazdı bence. (b) Andrea mı kabul et diyordu. :A
Bence bu akşamki bölümden itibaren Ekin Atalar yazıyor. :A

Hayır organizasyonda görevli başka bir kadın vardı ya. :A İkna etmeye çalışıyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bence bu akşamki bölümden itibaren Ekin Atalar yazıyor. :A

Hayır organizasyonda görevli başka bir kadın vardı ya. :A İkna etmeye çalışıyordu. :A
Ha okey zaten dediğim kişi nasıl kabul etsin yapısına ters. :A Sahnede böyle bir konuşma oluyor muydu çoğu şeyi unutmaya başladım. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Beğendim
Reactions: Aserat
Bak bir diziye bağlanmak bu kadar iyi bir şey değil. 10 bölüm sonra final yapınca deli olursun, yapma. :D
Dünya üzerinde dizi fanı olan tek insan değilim sevinmeye de üzülmeye de hazırım. :A Ayrıca 10 bölüm sonra final diye kesin konuşma orası hiç belli olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso