'Savaşçı' Devam Edecek Mi? Berk Oktay'dan Açıklama! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EGw3OY7X0AAeCQ-.jpg

Geçtiğimiz günlerde stok bölümleri tamamlanan 'Savaşçı' devam edecek mi?

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, kadrosunda; Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Nazan Diper gibi isimlerin yer aldığı dizinin Mart ayı öncesi çekilen 3 stok bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı.

Yeni sezon çekimleri henüz başlamayan ve yeni sezon için sadece Berk Oktay ile anlaşılan yapımın durumu 5 sezondur diziyi takip eden izleyiciler tarafından merak konusuydu. Dizide Kaan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, sosyal medya hesabından bugün bir açıklamada bulundu. Oktay, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncularında boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar."
Güncel yapımlar listesinden diziyi çıkaran kanal, dizinin yayın günününde başrollerinde; İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı 'Öğretmen' dizisinin yeni bölümlerini yayınlamaya başlamıştı.

Bu dizinin kaderi hiç ama hiç parlak değil. Bence Limon Film'in iflas ettiği haberleri doğru ve ekibin toplanamama nedeni de bu yoksa reytingler yine iyi gidiyordu. Keşke zamanında düzgün bir final yapıp bitseydi.

Kanalın bitireceğini düşünmüyorum ben nedense. Ama yapım şirketinin durumu da ortada, hatta bir dizisi rafa kaldırıldı.
Durum şu: Oyuncular ve FOX'um istiyor diziyi. Yapımcıdan halen bir ses yok. Umarım toparlar kendini. Dizi bitmedi ama şu anlık.

Oyuncuların istediği ortada. Berk Oktay vs. istemese Şeref Sözü'nden gelen teklifi kabul ederdi. Yapım şirketi ne yapıyor ben onu anlamıyorum.
Bu yapım şirketi zamanında çok para harcadı diğer kanallara. Şimdi parasız kaldı. Bu her yerde yazıyor. Halbuki FOX'um ile 5 sezondur bu diziyi yapıyorsun. Önce elindekinin kıymetini bil. @Emre Ozansoy

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu dizinin kaderi hiç ama hiç parlak değil. Bence Limon Film'in iflas ettiği haberleri doğru ve ekibin toplanamama nedeni de bu yoksa reytingler yine iyi gidiyordu. Keşke zamanında düzgün bir final yapıp bitseydi.
Limon film çok ayıp ettiği diziler var Şevkat Yerimdar Avlu şimdi de Savaşçı cidden yazık

• Beğendim
Reactions: EmreCan and Aserat
Bu yapım şirketi zamanında çok para harcadı diğer kanallara. Şimdi parasız kaldı. Bu her yerde yazıyor. Halbuki FOX'um ile 5 sezondur bu diziyi yapıyorsun. Önce elindekinin kıymetini bil. @Emre Ozansoy
Avlu plato da olmasına rağmen çok maliyetli bir diziydi sanırım, yapım devam edecek dedi ama hiç bir haber yok. Final yaptığı gibi platosu da dağıtıldı. Savaşçı'nın kıymetini bilemedi ve Bir Annenin Günahı gibi tutacak bir işi de harcadı resmen.

İzlediğim biri dizi değildi ama rafa kalkmadan önce 5 üzerinden rating almıştı; ratingle ve kanalla ilgili olmadığı ortada banada göre...
Umarım sorunu çözerler neticede bir emek var.