- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Öğretmen izlemiyor muydun, aklımda öyle kalmış.Arıza.
Öyleyse ben bilmem öğretmenim bilir... @DosiÖğretmen
Günün en az izlenen dizisinin altına Öğretmen'i koymak ne ya yerlerinin değiş tokuş edilmesini rica ediyorum. @Tolstoyevski
Yerleri değişmeli nasılsa oy verenler tekrar verebilir. Geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden biriydi yani olmaz böyle.Öyleyse ben bilmem öğretmenim bilir... @Dosi
Öğretmen
Günün en az izlenen dizisinin altına Öğretmen'i koymak ne ya yerlerinin değiş tokuş edilmesini rica ediyorum. @Tolstoyevski
Listeyi ben ayarlamıştım Tols'a. Hiç dikkat etmedim sıralamaya artı Öğretmen önce kendini kanıtlasın bakalımÖyleyse ben bilmem öğretmenim bilir... @Dosi
Keşke aynısını sen de Salı günü uygulasaydınYerleri değişmeli nasılsa oy verenler tekrar verebilir. Geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden biriydi yani olmaz böyle.
Öğretmen geçen sezon kendini kanıtladı zaten Maria ile Mustafa boş günde AB'de 1 küsür alıyor anca. Siz yapmazsanız ben müdahale edebilirim listeye.Listeyi ben ayarlamıştım Tols'a. Hiç dikkat etmedim sıralamaya artı Öğretmen önce kendini kanıtlasın bakalım
Ben izlenme sırasına dikkat etmeye çalışıyorum ama forumda çok izleyeni olanları da bir tık öne yazıyorum. Öğretmen'in de Maria ve Mustafa'dan daha çok izleyeni var tıpkı Menajerimi Ara'nın EDHO'dan daha fazla izleyicisi olduğu gibi.Keşke aynısını sen de Salı günü uygulasaydın
Aynısı Edhd için de geçerliydi.
Ekli dosyayı görüntüle 93723
@Özgür @Sherlock @Tolstoyevski
İzlemiyordum tabi.Öğretmen izlemiyor muydun, aklımda öyle kalmış.