senın yaş kaçtı o dizilerin müzikleri guzel .bide kınalı kar berivanda vardıGurbet kadını harika aşk dağlarda gezeri izledim kaliteden dolayı devam etmedim
senın yaş kaçtı o dizilerin müzikleri guzel .bide kınalı kar berivanda vardıGurbet kadını harika aşk dağlarda gezeri izledim kaliteden dolayı devam etmedim
Ben ona bakmıştım beğenmemiştimzerda dizi müzikleri güzeldir..
Ben 16 yaşındayımsenın yaş kaçtı o dizilerin müzikleri guzel .bide kınalı kar berivanda vardı
Gurbet Kadını sırf Fatma Girik için bile izlenir.Gurbet kadını harika aşk dağlarda gezeri izledim kaliteden dolayı devam etmedim
Güzeldi sonuna baktım ama başrol kadın ölüyor reşo ağanın kızı galibaGurbet Kadını sırf Fatma Girik için bile izlenir.
Yok be ne reşo ağası dkdjkdkd yanlış o başrol kadın varya çocukları ile gelen o @Emre OzansoyGüzeldi sonuna baktım ama başrol kadın ölüyor reşo ağanın kızı galiba
İlginç bir sonmuş. 😱 Bakarım o sahneye de.Güzeldi sonuna baktım ama başrol kadın ölüyor reşo ağanın kızı galiba
Yanlış söyledim emree fjdjfjİlginç bir sonmuş. 😱 Bakarım o sahneye de.
Finalde ölmüyo yanloş anlattımİlginç bir sonmuş. 😱 Bakarım o sahneye de.
Reşo ağanın kızı 35 de nehirden atlıyor kendini vurarak galiba yada babası vuruyoİlginç bir sonmuş. 😱 Bakarım o sahneye de.
Finalde ölmüyo yanloş anlattım
Finalde olsa daha iyi olurdu. Sonu mutsuz biten işler favorimdir hep.Reşo ağanın kızı 35 de nehirden atlıyor kendini vurarak galiba yada babası vuruyo
Bekle markete gidiyom dkdkk gelecemFinalde olsa daha iyi olurdu. Sonu mutsuz biten işler favorimdir hep.
Katılıyorum.Batan gemiyi önceden terk ederek akıllılık yapmışlar kutluyorum.
Onlar terk etmedi yanlız senaryo değişince senarist gelince gitti çoğu karakterBatan gemiyi önceden terk ederek akıllılık yapmışlar kutluyorum.
Misal Kudret karakterine ne varsın ne yoksun demişlerSezona başlayalı 4 hafta oldu ve 4 bölümdür yoklar zaten geri dönmeyecekleri az çok belli olmuştur.
zumruduanka iyi gidiyor benceOnlar terk etmedi yanlız senaryo değişince senarist gelince gitti çoğu karakter
3.86 bence fena değil yayında kalır senaryo biraz toplansa yeterli bencezumruduanka iyi gidiyor bence
3.86 iyi dizi özetlerini geçiyor.dizi özetlerini geçemeyen diziler var..idare eder3.86 bence fena değil yayında kalır senaryo biraz toplansa yeterli bence
Çok haklısın fitno ve nezaket sahneleri artmalıydıDiğer ikisi neyse de Fitnat üzüldüm ya çıkmamalıydı.