Dizinin müzikleri de dediğin gibi önemli etken bence, müzik güzel olunca her türlü çekiyor diziye izleyici.Bana gore bir dizinin muzikleri guzelse her turlu izlenir o dizi @Doğan @Emre Ozansoy
Jeneriği çok iyi.
Dizinin müzikleri de dediğin gibi önemli etken bence, müzik güzel olunca her türlü çekiyor diziye izleyici.Bana gore bir dizinin muzikleri guzelse her turlu izlenir o dizi @Doğan @Emre Ozansoy
Güzel evet gerilim müzikleri harika onu bildirmek isterimDizinin müzikleri de dediğin gibi önemli etken bence, müzik güzel olunca her türlü çekiyor diziye izleyici.
Jeneriği çok iyi.
Bu tür (töre) dizilerin müzikleri ayrı bir güzel.Güzel evet gerilim müzikleri harika onu bildirmek isterim
şimdi tekaraları var...ama dizi çok guzelKuzey Yıldızı geçen sezon daha iyiydi Zümrüdüanka'da olduğu gibi onda da senaryo sıkıntısı var. Yan roller (Nahide - Sefer, Poyraz - Kamer, Kuzey'in kızları ve sevgilileri) için izliyorum ben o diziyi.
töre dizileri çok güzel olur zerda gibiBana gore bir dizinin muzikleri guzelse her turlu izlenir o dizi @Doğan @Emre Ozansoy
çok güzelGüzel evet gerilim müzikleri harika onu bildirmek isterim
eskiden zerda aşıkın dağlarda gezer vardı onlarda guyzeldi gurbet kadınıBu tür (töre) dizilerin müzikleri ayrı bir güzel.
Evet, tekrarlarını Müge Anlı başlayana kadar ve reklam aralarında takip ediyorum.şimdi tekaraları var...ama dizi çok guzel
Zerda falan bilmiyorum ama Gurbet Kadını'nı biliyorum. @EmreCan tavsiye etmişti, müzikleri harika onunda.eskiden zerda aşıkın dağlarda gezer vardı onlarda guyzeldi gurbet kadını
zerda atvdeydi..yaşın kaçtı söylemedin merak ettımEvet, tekrarlarını Müge Anlı başlayana kadar ve reklam aralarında takip ediyorum.
Zerda falan bilmiyorum ama Gurbet Kadını'nı biliyorum. @EmreCan tavsiye etmişti, müzikleri harika onunda.
2002 yılında yayınlanmış, bilmemem normal. 18 yaşındayım.zerda atvdeydi..yaşın kaçtı söylemedin merak ettım
Güvercin Hercai de öyle aşırı heyecan katıyor Zümrüdüanka da öyleBu tür (töre) dizilerin müzikleri ayrı bir güzel.
okul iş....aynen bilmemen normal malesef kardeşim.2002 yılında yayınlanmış, bilmemem normal. 18 yaşındayım.
her cai bi başladı her yer töre dizileri doldu..Güvercin Hercai de öyle aşırı heyecan katıyor Zümrüdüanka da öyle
Hercai'yi unuttum, onun müzikleri de iyi. Sıla'nın müzikleri de çok iyiydi...Güvercin Hercai de öyle aşırı heyecan katıyor Zümrüdüanka da öyle
Hercai vazgeçilmezim ha bu arada benim Zümrüdüanka da azimet ve fitnat hesabım vardı Instagram'da azimeti kullanıyorum ckldkffkHercai'yi unuttum, onun müzikleri de iyi. Sıla'nın müzikleri de çok iyiydi...
Instagram'dan yolla da takip edeyim.Hercai vazgeçilmezim ha bu arada benim Zümrüdüanka da azimet ve fitnat hesabım vardı Instagram'da azimeti kullanıyorum ckldkffk
Ama hercaide o kadar açık söylenmiyor töre meselesi felan hepsini izledim şöyle birşey de var RTÜK'ten korktukları için o kadar açık değil o meseleler çünkü ceza yediher cai bi başladı her yer töre dizileri doldu..
Zerdaya internetten bakmıştımtöre dizileri çok güzel olur zerda gibi
Gurbet kadını harika aşk dağlarda gezeri izledim kaliteden dolayı devam etmedimeskiden zerda aşıkın dağlarda gezer vardı onlarda guyzeldi gurbet kadını
zerda dizi müzikleri güzeldir..Zerdaya internetten bakmıştım