Transferlerden daha iyiydi ayrılan oyuncular.transferlen bi yandan bi yandan ayrılıklar
ayrılan oyuncular demkı önemli oyuncular değil karakter olrakTransferlerden daha iyiydi ayrılan oyuncular.
Yeni sezonda gelen oyuncuların karakterleri çok saçma, hikayeyi batırdılar. Gelmeseler daha iyi olurdu. Ama ayrılan oyuncular diziye renk katıyordu.ayrılan oyuncular demkı önemli oyuncular değil karakter olrak
şimdi anladım ben..baya bi renklıymış dizi ve komedide varYeni sezonda gelen oyuncuların karakterleri çok saçma, hikayeyi batırdılar. Gelmeseler daha iyi olurdu. Ama ayrılan oyuncular diziye renk katıyordu.
Çok saçma dizi nasıl batırılır vol 1@EmreCan üçü de gitmiş geçen gün dediğin gibi.
9. bölümde bitti benim için dizi. Daha da izlemem. Zaten final haberleri de çıktı, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Çok saçma dizi nasıl batırılır vol 1
Günaydın. Sezon başından beri yoklar.
Füze atsaydın aşkım.Senaryoyu Can Sinan yazmıyor. @Emre Ozansoy
7 almıştı 8 e kadar çıkmıştı senariste acıyorum9. bölümde bitti benim için dizi. Daha da izlemem. Zaten final haberleri de çıktı, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
6 ay boyuna senaryoyu nasıl mahvederiz diye çalışmışlar resmen.7 almıştı 8 e kadar çıkmıştı senariste acıyorum
diziyi severmiydim9. bölümde bitti benim için dizi. Daha da izlemem. Zaten final haberleri de çıktı, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Itır Esen 9'da ayrılmıştı zaten. Birsen Altuntaş haberini yapmıştı.Nisa Kudret Saniye Rüstem İhsan Nezaket Fitnat dolu karakter çıkardılar
İlk 9 bölümünü heyecanla izliyordum.diziyi severmiydim
Bende harika sezon bizleri bekliyor diye hayal kuruyordum6 ay boyuna senaryoyu nasıl mahvederiz diye çalışmışlar resmen.
O evet ama ölerek gidecektiItır Esen 9'da ayrılmıştı zaten. Birsen Altuntaş haberini yapmıştı.
Kudretde felç geçirdi gösteriyorlardı felan adı var yüzünü göremiyoruzİlk 9 bölümünü heyecanla izliyordum.
Özellikle İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu'nun ardından ben baya yükseltir oranlarını dizi için demiştim, ama batırdılar.Bende harika sezon bizleri bekliyor diye hayal kuruyordum
Onu bilmiyorum. Sana geçen gün demiştim ilk bölümde var sanırım diye, yanlış görmüşüm. İlk bölümü tekrar izledim.O evet ama ölerek gidecekti
Karakterlerin hikayesini yarım bırakacaklar bu gidişle, bıraktılar da.Kudretde felç geçirdi gösteriyorlardı felan adı var yüzünü göremiyoruz