Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Bende diyorum ki Menajerimi Ara'nın diğer bölümlerinde hep yazıyordu. (YouTube'tan bahsediyorum) Gündemde gün değişikliği varken seyirciyi oyalamak için verilmiş bir fragman gibi geldi bana. Netleşince konuklarla olan fragmanı verirler ve onda gün yazar bak görürsün.
Aynı fragman ama ilki dizinin hesabından, diğeri Star'ınkinden paylaşılmış hali.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben Ay Yapım'ı anlamayı bıraktım valla diğer dizilerinde yoktu. 😱 Özür dilerim ama Ay Yapım genelde yazmıyor bu konudaki tecrübem nedeniyle ısrar ettim. :A
Yok ya ne özürü, bende buna dikkat ediyorum 3-4 bölümdür gün değişikliği istediğim için :D Benimki sadece teori :D Totem yaptım :D Bölüm sonu vermeyince heveslendim. Kendi youtube kanalında ilk bölümlerde de gün yazmayan fragman var ama yakın zamanda hiç olmadı. Birde dediğim gibi bölüm sonu vermeyince yarınki reytingleri bekliyorlar teorisine inanmak istedim :D Sıkıntı yok :D

• Beğendim
Reactions: Aserat
Yok ya ne özürü, bende buna dikkat ediyorum 3-4 bölümdür gün değişikliği istediğim için :D Benimki sadece teori :D Totem yaptım :D Bölüm sonu vermeyince heveslendim. Kendi youtube kanalında ilk bölümlerde de gün yazmayan fragman var ama yakın zamanda hiç olmadı. Birde dediğim gibi bölüm sonu vermeyince yarınki reytingleri bekliyorlar teorisine inanmak istedim :D Sıkıntı yok :D
Valla Star bile diziyi bu kadar düşünmüyor biz kafayı yiyoruz gün değişsin diye. :A

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
59 saniye fragman var ama menajerlik adına hiç bir şey yok. Muhteşem. Harika. Dizi gün değiştirirken umarım ismini de değişir. Artık dizinin menajerlik ile bir alakası kalmamaya başladı. Ayrıca bu dizinin sıkıntısı da günü değil. İsterse tek başına yayınlansın yine de bu senaryo ile 3 reytingi zor görür.

Umarım kanal Ay Yapım ile salı günü için sezon sonuna kadar anlaşma yapmıştır. Yoksa işimiz iş :(
Muhtemelen bu reytinglerde kaldığı sürece kendi gününde bırakıp tamah edecekler ama daha çok düşmeyeceği veya uzun süre devam edeceğinin garantisi yok. Hadi olsa bile potansiyelinin altında reytinglerle iyice zayıflamasına göz yumacaklar sinirim bozuluyor. :(

• Beğendim
Bu hafta Altın Portakal bölümü olmayabilir. Festival daha yeni başladı. İki hafta sonra gelebilir o bölüm.

• Beğendim
@Aserat Acaba Altın Portakal bölümü mü cidden. :A Kıyafet falan görünce aklıma direkt o geldi ama orada menajer Andrea değil miydi? :A

Edit: Ödül töreni diyor, kıyafet diyor beklediğim bölüm geldi. :Z Ama Altın Portakal diye bahsetmemişler herhalde kurgu bir ödül töreni olacak.ss Bir de Feris yerine Çınar yapmışlar menajeri. :A
4FC60EB0-99F4-41EC-8FEC-108289A395D5.jpeg

• Harika
@Aserat Acaba Altın Portakal bölümü mü cidden. :A Kıyafet falan görünce aklıma direkt o geldi ama orada menajer Andrea değil miydi? :A

Edit: Ödül töreni diyor, kıyafet diyor beklediğim bölüm geldi. :Z Ama Altın Portakal diye bahsetmemişler herhalde kurgu bir ödül töreni olacak.ss Bir de Feris yerine Çınar yapmışlar menajeri. :A
Ekli dosyayı görüntüle 93500
Ekip Antalya'ya gitmedi galiba hiç paylaşım göremedim. :( İstanbul'da çekip Antalya mı derler acep. :A

Bence fena olmamış Fatih Artman tüm kadın oyuncularla iyi çift oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ekip Antalya'ya gitmedi galiba hiç paylaşım göremedim. :( İstanbul'da çekip Antalya mı derler acep. :A

Bence fena olmamış Fatih Artman tüm kadın oyuncularla iyi çift oluyor. :A
Altın Portakal değil işte anlamıyor musun. :A Öyle olsa bültende ödül töreni değil direkt Altın Portakal derler. :A Altın Kelebek gibi bir şey olacak herhalde.ss Zaten bu Altın Portakal olayını da sen çıkardın daha ortada bir şey yokken Altın Portakal bölümü olur dedin bize de mantıklı geldi, yıkıldım.ss

Evet Çınar olması güzel olmuş ama Burçin ve Canan’ı da görmek isterdim. :A

• Güldürdün
Altın Portakal değil işte anlamıyor musun. :A Öyle olsa bültende ödül töreni değil direkt Altın Portakal derler. :A Altın Kelebek gibi bir şey olacak herhalde.ss Zaten bu Altın Portakal olayını da sen çıkardın daha ortada bir şey yokken Altın Portakal bölümü olur dedin bize de mantıklı geldi, yıkıldım.ss

Evet Çınar olması güzel olmuş ama Burçin ve Canan’ı da görmek isterdim. :A
İlk söylediğinde o olmadığını anladım zaten ama benimki de bir umut. :A Dicle'nin Antalyalı oluşu ve iki bölüm önceki Altın Portakal muhabbeti nedeniyle insanın aklına o geliyor doğal olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür