Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Mayda yaptı yapacağını...

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Of sus.ss O değil de Çınar'ın önemli bir olay olursa diye dizilerdeki sahneleri atlayamıyorum demesinde kendimi gördüm. :A Adamı boşuna sevmiyormuşum demek ki. :bhr:

Ah ah yanarım yarın da bu bölümün hak etmediği reytingler gelecek. :(
Bölümler bu ritimde giderse olan reytingi koruyup üstüne koyabilirler. Seyirci güçlü bir Dicle görmek istiyor, üstüne üstelik entrika da girdi diziye. Dikkat çeker umarım :)

• Beğendim
Reactions: Aserat
Bölümler bu ritimde giderse olan reytingi koruyup üstüne koyabilirler. Seyirci güçlü bir Dicle görmek istiyor, üstüne üstelik entrika da girdi diziye. Dikkat çeker umarım :)
Yani sorun içerik değil ki gün. Yoksa her bölüm gayet güzel. Senarist değişimi ve güçlü konuklar üzerinden yükseltmeye çalışacaklar ama böyle güçlü rakip olduğu sürece fazla kıpırdanamaz. :(

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Fragman yok. :( Bunu ekip Antalya'ya gidiyor olarak yorumluyorum başka bahane istemem. :A Ah keşke bir mucize olsa da fragman 17 Ekim Cumartesi diye gelse. :(

Fragman yok. Aklıma iki seçenek geldi ya yeni senaristten dolayı çekimler gecikti ya da gün değişikliği. :D

Bu fragmanın TV'de verilmemesi iyi olmuş insan konuklardan bir gıdım gösterir.ss

Fragmanı TV'de vermeyip internette yayınlamak neyin kafası acaba? :A

Salı 20.00'de denilmemiş. (b)
Dizi hesabından yayınlanan fragmanlarda gün-saat yazmıyor her dizi için aynı durum.

Berbat bir fragman. :( İlk defa bir fragmanda konuk oyuncular yok. Yayınlanmasa daha iyiymiş yani fragmana Feris’in Dicle’yi mesaj yazması için görevlendirmesini koymak hangi akıllının işi acaba. :F

TV’de vermeyip internette vermeleri de saçma. :A

Bu bölümü de Yelda Eroğlu ve ekibi yazmıştı. Ekin Atalar haftaya geliyor demek.

Bu fragmanın TV'de verilmemesi iyi olmuş insan konuklardan bir gıdım gösterir.ss

Dizi hesabından yayınlanan fragmanlarda gün-saat yazmıyor her dizi için aynı durum.
Başka bir dizide ben böyle bir şey olduğunu görmedim, belki gözümden kaçmıştır. Ya da kanal gün basmak için sabah 10'dan sonrasını bekliyor.

Berbat bir fragman. :( İlk defa bir fragmanda konuk oyuncular yok. Yayınlanmasa daha iyiymiş yani fragmana Feris’in Dicle’yi mesaj yazması için görevlendirmesini koymak hangi akıllının işi acaba. :F

TV’de vermeyip internette vermeleri de saçma. :A

Bu bölümü de Yelda Eroğlu ve ekibi yazmıştı. Ekin Atalar haftaya geliyor demek.
Belki ciddi ciddi gün şeyi için olabilir çünkü Star'ın sosyal medya hesaplarından da henüz paylaşılmamış. Ona göre de 2. fragmanda bol konukla gün değişimini duyurabilirler böyle bir şey olsun istiyorum. :(
Diğer bölümlerde yazıyordu ama.
Hayır Ay Yapım'ın kendisi ve dizilerine ait hesaplardan izlersen Çukur ve Babil'de de yazmadığını görürsün. Sadece Star gün ve saatle paylaşıyor.

• Beğendim
Reactions: Özgür
Hayır Ay Yapım'ın kendisi ve dizilerine ait hesaplardan izlersen Çukur ve Babil'de de yazmadığını görürsün. Sadece Star gün ve saatle paylaşıyor.
Ben diziler genelinde düşünmüştüm, şimdi baktım Ay Yapım'ın genel huyuymuş fragman sonunda gün - saat yazmamak. :A

• Beğendim
Reactions: Aserat
Belki ciddi ciddi gün şeyi için olabilir çünkü Star'ın sosyal medya hesaplarından da henüz paylaşılmamış. Ona göre de 2. fragmanda bol konukla gün değişimini duyurabilirler böyle bir şey olsun istiyorum. :(

Hayır Ay Yapım'ın kendi hesabı ve diğer dizilerinin hesabından izlersen Çukur ve Babil'de de yazmadığını görürsün. Sadece Star gün ve saatle paylaşıyor.
Bende diyorum ki Menajerimi Ara'nın diğer bölümlerinde hep yazıyordu. (YouTube'tan bahsediyorum) Gündemde gün değişikliği varken seyirciyi oyalamak için verilmiş bir fragman gibi geldi bana. Netleşince konuklarla olan fragmanı verirler ve onda gün yazar bak görürsün.