Ülfet'in "Rüstem" deyişi de çok iyi...Tikşiniyom senden rüstem kdowşwöfiqkgiwng
Rüstem iyi karakterdi ülfet ile
Kaliteli ağalık hakkını verecek biri gelir umarım yoksa dizi ilerlemez çok yazık olucak çoook
Ülfet'in "Rüstem" deyişi de çok iyi...Tikşiniyom senden rüstem kdowşwöfiqkgiwng
Rüstem iyi karakterdi ülfet ile
Kaliteli ağalık hakkını verecek biri gelir umarım yoksa dizi ilerlemez çok yazık olucak çoook
Artacak inşallah fandom tweet atsa şu senarist içinaynen vala şükretsin onu alamayanda var
Yan karakterler tadı tuzu zaten bıhtım senden rüstem bıhtım iyilerdi yaa aşırıÜlfet'in "Rüstem" deyişi de çok iyi...Daha çok hikaye çıkabilirdi onlardan da. Başroller kadar yan rollerinde hikayesi önemli.
Aynen öyle.Yan karakterler tadı tuzu zaten bıhtım senden rüstem bıhtım iyilerdi yaa aşırı
alamaz bence .şükretsin dedinya.. show tv daha çok izleniliyor...fox ona şükretsin ..o tür diziler çook..karadenız dizisi az..Artacak inşallah fandom tweet atsa şu senarist için
Bu sezon max 3 tane geldi kan davası tarzı kuzey yıldızıda çok güzel ama bu kan davası felan vardı ilgimi daha çok çektialamaz bence .şükretsin dedinya.. show tv daha çok izleniliyor...fox ona şükretsin ..o tür diziler çook..karadenız dizisi az..
3.86 ama yayından kaldırmak için sebep değilAynen öyle.Böyle devam ederse Ekim sonunu görmez gibi...
iki dizi çok güzel final haberi var..oyuncular ekleniyorBu sezon max 3 tane geldi kan davası tarzı kuzey yıldızıda çok güzel ama bu kan davası felan vardı ilgimi daha çok çekti
İkinci hangidiiki dizi çok güzel final haberi var..oyuncular ekleniyor
Yok daha güzeli.Şeytana bak @Emre Ozansoy
Cumartesi dizileri arasında bir sorun yok, ama kanal yeni işlerini koymak isterse fişini çeker onu diyorum.3.86 ama yayından kaldırmak için sebep değil
zumruduanka kuzey yıldızı güzel dizilerİkinci hangidi
Evet guzeller ama Zümrüdüanka ya destek lazım oyuncu acısındanzumruduanka kuzey yıldızı güzel diziler
hep tranferler var.ya hikayeside guz<elEvet guzeller ama Zümrüdüanka ya destek lazım oyuncu acısından
İlk sezonki hikayede heyecan daha cok vardıhep tranferler var.ya hikayeside guz<el
Kuzey Yıldızı geçen sezon daha iyiydi Zümrüdüanka'da olduğu gibi onda da senaryo sıkıntısı var. Yan roller (Nahide - Sefer, Poyraz - Kamer, Kuzey'in kızları ve sevgilileri) için izliyorum ben o diziyi.zumruduanka kuzey yıldızı güzel diziler
o zaman 2.sezon batırdılarİlk sezonki hikayede heyecan daha cok vardı
Öyle oldu eveto zaman 2.sezon batırdılar