Reyting sonuçları belli oldu.
MasterChef Türkiye tüm gruplarda zirvede yer aldı.
Total grubunda en çok izlenen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk olurken, AB grubunda ise en çok izlenen dizi Kalk Gidelim dizisi oldu.
İşte diğer sonuçlar:
TOTAL
AB
ABC1
düne göre baya erken açtın...baya komık@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @anniegrant @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hachiko @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @emrecnn @hayret bi şey @Doğan @Alos ve ilgili herkes
Zümrüdüanka'm bugün daha da artacak inşallah.Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, Zümrüdüanka, İyi Günde Kötü Günde
Bu saatlerde açılıyor zaten. Eğer ben unutsaydım 19'dan sonra başka bir yönetici açardı.düne göre baya erken açtın...baya komık
Bu saatlerde açılıyor zaten. Eğer ben unutsaydım 19'dan sonra başka bir yönetici açar
mesajlartı paylaş varmıydı yoktu hareldeBu saatlerde açılıyor zaten. Eğer ben unutsaydım 19'dan sonra başka bir yönetici açardı.
mesajın üstunde face tweter paylaş var o önceden varmıydıAnlamadım?
Bilmiyorum dikkat etmedimmesajın üstunde face tweter paylaş var o önceden varmıydı