Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
“Önizleme” yok. Konu açarken çok yararı oluyordu. Gerçi mobilde olduğum için de gözükmüyor olabilir... @bazinga

Forumda üst kısım kötü biraz onun dışında pek sorun yok gibi zamanla alışırız. Lütfen herkes kullanıcı adını değiştirmesin kafamın karışmasını istemiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Önizleme gene var bi yere gittiği yok ki
Sağ üst köşede duruyor, üstelik eskisinden çok daha pratik. :Z
Kendisi şuraya gitmiş İsmail beyciğim. :A Gerçi @bazinga da götürmüş olabilir bilemiyorum. :A

Ekli dosyayı görüntüle 93251
Ben direkt “ön izleme” yazmasını beklemiştim. Hiç kurcalamamıştım sağolun... :A

Bu hali bence de pratik olmuş. :Z

Eskiden beri olan bir şey :A ben bu şekilde aynı klip konusu açılmış mı öyle kontrol ediyorum. Bence çok önemli bir detay :D
Hayır, eskiden beri öyle değil. :A Etikete tıkladığında sadece o etiket kullanılarak hangi konuların açıldığını görebiliyordun ama şimdi o etiket kullanılarak açılan konularda başka hangi etiketlerin kullanıldığı da yazıyor.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yok başa çıkamıyorum tema sorunlarıyla. Tema güncellemesi yapmamız lazım ama tema güncellemesi ödemesi sadece paypal ile yapılabiliyor. Dünyanın 5949839843 ülkesinde yasal bir şekilde kullanılabilen paypal ülkemizde yasaklı olduğu için ödemeyi yapamıyorum. Alternatif çözüm bulmaya çalışıyorum ama haftasonu olduğu için çok zor. Bir süre bazı tuhaflıklarla idare edeceğiz. :(