kalplerimiz karşılıklıymış @Sherlock kardeşimleTam açarken bahsetmenden söz ediyor ve bu da kalbinin temmiz olduğunu gösteriyor
kalplerimiz karşılıklıymış @Sherlock kardeşimleTam açarken bahsetmenden söz ediyor ve bu da kalbinin temmiz olduğunu gösteriyor
Tebrik ederim yine de, bu bizim anime bölümünde temelleri atmamıza öncü olur. Moderatörlük bahanesiyle yeni atılımlar bekliyoruz senden.Ben rastgele başvurdum, aktif değildim o sıralar. Hiç beklemiyordum yani yeşil olmayı ama tembellik kontenjanı dolsun diye almışlar... Teşekkürler.
Anlık reytingler paylaşılmıyor ki.Gencler anlik reytingler nasil ben bugun arka sokaklar in 2.olacagini dusunuyirum anlik reytingi biri atabikirmi
Ne yayından kalkması biz bu kanalı istemedik ve dijitale geçtik hiçbir sorun yok.Anime izleyeceğim seçeneği eklensin. @Tolstoyevski @MEnes
40 yıl sonra Abiye Kuzu nihayet dizi tutturabilmiş gözün aydın ama gel gör ki Jet Sosyete'yi yayından kaldıran Acun'un kanalına düşmüş.
Bu haftalık kaldı diyelim. Zaten gelecek cuma yeni dizi başlıyor konuyu kaçırmak olmaz.Doğru etiket listesini almışsın
Gördün demek ki mesajı
Ve Cuma günü de sana kalmış
Anime bölümünü canlandırmak lazım tabi haklısın... Bir şeyler yapacağız elbet önümüzdeki süreçte...Tebrik ederim yine de, bu bizim anime bölümünde temelleri atmamıza öncü olur. Moderatörlük bahanesiyle yeni atılımlar bekliyoruz senden.
Oylemi eskiden paylasiliyordu dedimki belki yine paylasilir ama tm sagolunAnlık reytingler paylaşılmıyor ki.
çift rakamlar vay bee başarılarKIRMIZI ODA
TOTAL : 7.67
AB : 10.94
ABC1 : 10.29
REYTİNGLER BELLİ OLDU.
ortalama bir reyting almışRAMO
TOTAL : 5.82
AB : 4.23
ABC1 : 5.50
çook düşük yayındanda kaktı zatenBAY YANLIŞ
TOTAL : 2.50
AB : 1.87