2 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Bay Yanlış (Final) | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
@Tolstoyevski seni sevdiklerinle çarpıştırmaktan büyük zevk alıyor :A ben de rahatsız olmaya başladım bu durumdan :A

Kel.jpg

@Tolstoyevski

Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay :A :A
Geçen hafta 35 konu açtı :F
Yalnız o melankolik, ümitsiz, içine kapanık @Tolstoyevski gitmiş de yerine başkası gelmiş gibi. :A İyi bu hallerine de alışırız ya, en azından uzun uzun sorgulatan tespitler yerine böyle şeylerle ilgilenmiş olur da kafası dağılır biraz. :A

Yalnız o melankolik, ümitsiz, içine kapanık @Tolstoyevski gitmiş de yerine başkası gelmiş gibi. :A İyi bu hallerine de alışırız ya, en azından uzun uzun sorgulatan tespitler yerine böyle şeylerle ilgilenmiş olur da kafası dağılır biraz. :A
Rengi yeşil olunca karamsarlıkları yok oldu :A renklendi diye galiba.
Ama şöyle güzel konualrı var. Bu konunun en altında kendi açtığı ilginç konu linkleri var bakarsın bir ara.

Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay :A :A
Geçen hafta 35 konu açtı :F

Emin olmayın yine de malum Ekim geldi, sonbahardır kasvettir derken tekrardan karanlık ve tembel moda geçiş yapılabilir. :A Fakat 2020 bahardan beri biraz fazla çenem açıldı ve neşem arttı sanırım, o konuda bir ayar çekmeliyim kendime iyi hatırlattınız. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Anime izleyeceğim seçeneği eklensin. :A @Tolstoyevski @MEnes

40 yıl sonra Abiye Kuzu nihayet dizi tutturabilmiş gözün aydın ama gel gör ki Jet Sosyete'yi yayından kaldıran Acun'un kanalına düşmüş. :A
Kesinlikle TV'de illa anime yayınlanması mı gerekiyor o seçeneğin olması için... Come ooon... :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Doğru ya, @Tolstoyevski sen hatta profilimde gördüğüme göre @MEnes de yeşillenmiş. Bende hep bir farklılık var dedim ama nedense bir türlü jeton düşmedi. Tebrik ederim üçünüzü de. :D @Tolstoyevski Leipzig'ten sonra ikinci şoku da yaşatmış oldu böylece. :A
Ben rastgele başvurdum, aktif değildim o sıralar. :A Hiç beklemiyordum yani yeşil olmayı ama tembellik kontenjanı dolsun diye almışlar... :A Teşekkürler. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem