Çok duygusalsın Melek HanımBildirim gelmedi ne ara attın
Çok duygusalsın Melek HanımBildirim gelmedi ne ara attın
Çok duygusalsın Melek Hanım
Tüm yorumlar gelsin yazacağım be acelen nebir haftadır bekle sevin heyecanlan kursağında kalsın o zaman laf et sen pis marul konuya yorum dahi etmedin bak
Konu için özel yap, bizlere sonra yorum yaparsınTüm yorumlar gelsin yazacağım be acelen ne
Offf sen git iki konu kilitle, konu taşıKonu için özel yap, bizlere sonra yorum yaparsın
@Angelica
Şuan işim yok bir kaç saate yaparım o işleriOfff sen git iki konu kilitle, konu taşı
Konu için özel yap, bizlere sonra yorum yaparsın
@Angelica
Tüm yorumlar gelsin yazacağım be acelen ne
Ona açtığım kutlama konularında da hep böyle yapmakta. Huyu buKonuyu açana başta yorum yapılır sonda değil beyefendi
Ona açtığım kutlama konularında da hep böyle yapmakta. Huyu bu
Kadın dayanışması yaparak seni haklı görüyorumMaalesef öyle hadi yorum yazmasın tmm konuştuğumuzu yapmadı ya önce ben açacaktım sonra o twiiterde paylaşacaktı gitmiş açmış 3 dakika sonra haberim oldu haksızmıyım sen söyle zeynep hakem tayin ettim seni söyle bakim
Evet öncelikle 1 hafta öncesi konuyu hazırlayan ancak bugüne kısmet olan konuyu açan @Angelica sana çok teşekkür ederim muhteşem bir konu olmuş. Emeğine sağlık.
Kutlayan herkese teşekkür ederim. Muhteşem bir gündü benim için. Tüm oyuncularla özel sohbetlerimiz de oldu. Corona testimi de yaptılar sıkıntı Yok yani
Çok tatmin edici olmadı ama hadi neyseİyi seni rahatca foruma alabiliriz o zaman demi @Dosi
Çok tatmin edici olmadı ama hadi neyse