Bu da benim meşhur stalkerim
Tabii her zaman her yerde
Bu da benim meşhur stalkerim
Yok artık, neyinizi merak edeceğimNasıl üzüldüm şimdi senin elin uzundur sinsi karı görürsün.
Duruyor ama takmıyorum osse güneş gözlüğü takıyorum @bazinga reklama giriyor mu neyse ödersinYok artık, neyinizi merak edeceğim
Nerdeyse 1 sene olacak ben bırakalı
Sen zaten Twitter'da set set gezerek foto atıyorsun
Havalı gözlük daha duruyor mu?
Duruyor ama takmıyorum osse güneş gözlüğü takıyorum @bazinga reklama giriyor mu neyse ödersin
O markayı bilmiyorum. Sizin orda popüler demek kiDuruyor ama takmıyorum osse güneş gözlüğü takıyorum @bazinga reklama giriyor mu neyse ödersin
Sizin orada tabi çin malı çok olduğu İçin normaldirO markayı bilmiyorum. Sizin orda popüler demek ki
Sizin ki ne malı?Sizin orada tabi çin malı çok olduğu İçin normaldir
İtalyan, Alman, İngilizSizin ki ne malı?
Gidemyeceksin hiçbir zaman ahahahhahaCanım benim başarıların daim olsun.
Bu tarz davet teklifleri aldığını bana anlattığında, o setlere gidip hepsiyle sohbet ettiğinde senin adına o kadar mutlu oluyorum ki. Fotoğraflar zaten harika diyecek bir şey yok. Hepsini geçen hafta görmüştüm hatta çekildiğin gibi ilk bana yollamıştın yine çok mutlu olmuştum. Hak ediyorsun bu başarıları. @denizz19
Ben gelince setlere beraber gideceğiz unutma.
O niyeymiş.Gidemyeceksin hiçbir zaman ahahahhaha
Senin üni hayatın bitti bitti boşuna uğraşmaO niyeymiş.
Hadi ordan be bu dönemi atlatırsam ikinci dönem dönerim.Senin üni hayatın bitti bitti boşuna uğraşma
Diğer dönem de online olsun da ağlaHadi ordan be bu dönemi atlatırsam ikinci dönem dönerim.
Online olsa bile sana inat gidecem İstanbul’a.Diğer dönem de online olsun da ağla
Bana inat için virüse meydan okuyon demekOnline olsa bile sana inat gidecem İstanbul’a.
BEBEĞİM gurur kaynağısın forumun. Başarıların daim olsun. @denizz19
Teşekkür ederim canlarım 😎Canım benim başarıların daim olsun.
Bu tarz davet teklifleri aldığını bana anlattığında, o setlere gidip hepsiyle sohbet ettiğinde senin adına o kadar mutlu oluyorum ki. Fotoğraflar zaten harika diyecek bir şey yok. Hepsini geçen hafta görmüştüm hatta çekildiğin gibi ilk bana yollamıştın yine çok mutlu olmuştum. Hak ediyorsun bu başarıları. @denizz19
Ben gelince setlere beraber gideceğiz unutma.
Evet sen virüsten daha tehlikelisin hain.Bana inat için virüse meydan okuyon demek