Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Bu devirde 3-4 reyting alan kendini başarılı görüyor bunlar 7 reytingi görünce panikledi. :F Dediğin gibi bari 4 falan yazsalardı da inandırıcı olsaydı. :A

Küçük bir benzetme yaptım ama bence güzel bağdaştırdım. :A
Bu dizi ikincilik ile bitiyorsa, Menajerimi Ara nasıl devam ediyor? :A Bu arada reyting tablosu, buyrun. :F

@hayret bi şey @mesmeso61 @Angelica @slhttnmtl
Kanal isimleri de çok komik olmuş :D

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yaptıkları liste aşırı saçma olmuş. :F Kanal isimleri, program/dizi isimleri. :F

Ama en garibi birinci olan Meydan Oku Hayata’nın 12.45’te başlayıp 13.45’te bitmesi. :A Peri Masalım da günlük dizi zaar 18.12’de başlayıp 19.45’te bitmiş. :F @Aserat @hayret bi şey

Bu bölümün 16 Eylül'den sonra yazıldığına yemin edebilirim hatta kanıtlarım. :A Yapımcının yönetmen değiştiririz, kelle istiyorlar dediği sahne bugünkü haberin üstüne nasıl manidar oldu. Burada yönetmen değişmeyeceğine göre senaristler faturanın kendilerine çıkacağını hissetmiş olmalı. Tabii 7 reytinge çöktü demek biraz tuhaf olmuş dizinin 3 küsüre düştüğünü düşününce. Ayrıca işin kötüsü yarın reytingler iyice düşerse Star ve Ay Yapım binasında da buna benzer muhabbetler yaşanabilir. Bu dizinin kurtulmasını her şeyden çok istiyorum. :(

Bu arada Sen Çal Kapımı'ya da iyi geçirdiler her gün story atma üzerinden. :A Acaba yeni dizinin konusunu da merak etmedim değil tüm karakterlerin aşırı sorunlu olduğu bir şeydir kesin. :A

Konukların sahnesi eğlenceli geçiyor ama Fatih Artman ve Boran Kuzum'u da bir arada görünce aklıma Yakup ve Leon geldi özlem damarım kabardı. :(

Yaptıkları liste aşırı saçma olmuş. :F Kanal isimleri, program/dizi isimleri. :F

Ama en garibi birinci olan Meydan Oku Hayata’nın 12.45’te başlayıp 13.45’te bitmesi. :A Peri Masalım da günlük dizi zaar 18.12’de başlayıp 19.45’te bitmiş. :F @Aserat @hayret bi şey
Bizim gibi TV*Reyting olaylarını takip edenleri düşünmemişlerdir :D Sallamışlar :D

• Güldürdün
Şu tipsiz oğlan kimden torpilli acaba, Analar ve Anneler de bir figüran iken buralara kadar geldi, havasından yanına varılmıyor. :A

Biraz troll olmak iyidir. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: hayret bi şey