Tuttu tebriklerRezaletim derbiye 0-0 dedim tutsa da bari yükselsek bari
FB GS derbisi yüzde 50 berabere biter nedense anket öyle çıkmamış galiba herkesin fanatikliği tuttuTuttu tebrikler
Ben de 0-0 demişim ama maçın son dakikalarına kadar bundan habersizdim
0 yerine yanlışlıkla 6'ya basmışım desem... @Dosi@Tolstoyevski 6-0 yazmışn; üstün açık mı yattın
@DarkLegenD 'i rezil etmişsinGünün sonuçları belli oldu ve geçtiğimiz haftanın aksine @Dosi bu hafta 5 kademe birden yükselerek zirve yarışına ortak oldu. Haftanın şimdilik en yüksek puanını alan ismi ise gizemli bir üye olan @hasanca oldu, bu hafta 11 puan toplayan @hasanca zirve yarışında @bazinga ile soluk soluğa mücadelenin ortasında buldu kendini.
Haftanın bir diğer dikkat çeken olayı ise, sezona iddialı sözlerle başlayan @DarkLegenD 'in 9 maçta sıfır çekmesi oldu...
3.hafta, yarın oynanacak Antalyaspor-Denizlispor mücadelesiyle son bulacak.
Ekli dosyayı görüntüle 92886
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @hayret bi şey @doan56 @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Ahahaha sen de mi 6-0 dedin? Ters totemi tutturamadık maalesef.0 yerine yanlışlıkla 6'ya basmışım desem... @Dosi
Günün sonuçları belli oldu ve geçtiğimiz haftanın aksine @Dosi bu hafta 5 kademe birden yükselerek zirve yarışına ortak oldu. Haftanın şimdilik en yüksek puanını alan ismi ise gizemli bir üye olan @hasanca oldu, bu hafta 11 puan toplayan @hasanca zirve yarışında @bazinga ile soluk soluğa mücadelenin ortasında buldu kendini.
Haftanın bir diğer dikkat çeken olayı ise, sezona iddialı sözlerle başlayan @DarkLegenD 'in 9 maçta sıfır çekmesi oldu...
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @hayret bi şey @doan56 @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Niye böyle oldu ben de anlamadım. Yarın Antalyaspor beni yanıltmaz.@DarkLegenD 'i rezil etmişsin
Neyse hiç belli olmaz bu işler.
Bir diğer gizemli üye Kahin Ahtapot o da yavaştan yarışa girmekte. Her kimse en başta gelse yukarılarda olabilirmiş
Ben ne yazıdığımı hatırlamıyorum. Maçtan sonra öğreniyorumNiye böyle oldu ben de anlamadım. Yarın Antalyaspor beni yanıltmaz.
Bu hafta yine dereye düştük. Sosyal ligde de patladık.Günün sonuçları belli oldu ve geçtiğimiz haftanın aksine @Dosi bu hafta 5 kademe birden yükselerek zirve yarışına ortak oldu. Haftanın şimdilik en yüksek puanını alan ismi ise gizemli bir üye olan @hasanca oldu, bu hafta 11 puan toplayan @hasanca zirve yarışında @bazinga ile soluk soluğa mücadelenin ortasında buldu kendini.
O bana da oluyor bakıyorum ne yazmışım diyeBen ne yazıdığımı hatırlamıyorum. Maçtan sonra öğreniyorum
Ama bu hafta analiz yaparak tahmin yürüttüm.
Kolay gele ozaman
Ben onu da yapmıyorum Pek anlamıyorum zaten daha o sayfayı. Maç esnasında görüyorum anca daha hiç ilk tahminimi değiştirmedimO bana da oluyor bakıyorum ne yazmışım diye
Tebrikler 🤗Ben onu da yapmıyorum Pek anlamıyorum zaten daha o sayfayı. Maç esnasında görüyorum anca daha hiç ilk tahminimi değiştirmedim