Aslında yakışır ve İGKG'den daha iyi gider ama AB'de genel bir düşüş var iddiasız gibi görünse de kesin yükselir diyemiyorum. İbo Show da duruma göre cumartesi veya pazar olur.
Lütfen artık sen eleştiri yapma.
AB'de iş yapma potansiyeli var, total'den emin değilim.
Aslında yakışır ve İGKG'den daha iyi gider ama AB'de genel bir düşüş var iddiasız gibi görünse de kesin yükselir diyemiyorum. İbo Show da duruma göre cumartesi veya pazar olur.
Bir Aile Hikayesi çok iyidiMucize Doktor'un gündüz tekrarı güzel gitmiş bu hafta iyice yükselecek gibi görünüyor. Geçen sezon her hafta gündüz tekrarı verilmesine rağmen yeni sezon ilk bölümü boş geçmişlerdi ve belki de çoğu insan kaçırmıştı iyi oldu.
Dizilerin hepsi rezalet. Geçen sezon bundan daha iyi reytinglerle Bir Aile Hikayesi'ni 6 haftada bitiren FOX Zümrüdüanka'yı daha uzun devam ettirirse benden çekeceği var. İyi Günde Kötü Günde'nin de ömrü uzun değil gibi.
Bence de tepmemeliBu dizilerden hiç biri 2021'i göremez. Savaşçı'yı bitirmesi yazık olur Fox'un Zümrüdüanka varken. Hem bende cumartesi boş gün. Öğretmen zirveye bile oynar rahatlıkla. Bu fırsatı tepmemeli.
En iyisini yapıyorum dizi izlemeyek MC ile devam 😉 En kötü 3. oluyoruzBu dizilerden hiç biri 2021'i göremez. Savaşçı'yı bitirmesi yazık olur Fox'un Zümrüdüanka varken. Hem bende cumartesi boş gün. Öğretmen zirveye bile oynar rahatlıkla. Bu fırsatı tepmemeli.
Her şeye çok iyimser bakıyorsun özetine geçilen dizinin nesi kazanan.Şu anki tabloya göre 'Zümrüdüanka' kötü değil bence, günün kazanan yapımı. 'Kuzey Yıldızı' tamam TOTAL'de iyi ama AB grubunda 1 reyting almış. Günün tüm gruplarda da istikrarlı reyting alan tek dizisi Zümrüdüanka olmuş. FOX bence dizinin arkasında durmalı, TOTAL'in +5'e çıkması muhtemel.
Çatı Katı Aşk iyi gitmiyor, birkaç haftaya ekran yolculuğunu sonlandırabilir gibi.
İyi Günde Kötü Günde dizisi bekleneni veremedi, diziyi hiç izlemedim ama cumartesi gibi düşük reytingli işler arasında parlamaması zaten olumsuz bir durum.
Tüm gruplarda en iyi oranı o dizi almış yani istikrarlı olarak. Artırırsa biraz daha çok rahat iş yapar böyle bir günde.Her şeye çok iyimser bakıyorsun özetine geçilen dizinin nesi kazanan.