'Bay Yanlış' Final Yapıyor! | FOX

Can Yaman'ın, Erkenci Kuş'un ardından bu dizide oynayacağı ortaya çıkınca ve partneri Özge Gürel olunca herkes yazın favorisi olarak görmüştü bu diziyi. (@Billy Kane hariç. :A) Ama dizi Can Yaman'ın en kötü dizisi ve en az süren yaz dizisi olarak tarihe geçti.

Umarım bu diziden sonra yaz dizilerini bırakır ve sezon dizilerine odaklanır. Gold Film sezon için güzel bir dizi hazırlasın, orada oynasın. Demet Özdemir yaz dizisinden drama geçti ve harikalar yarattı.

Savaşçı muhabbetini bende duydum savaşçı o hayat benim gibi oldu başka dizi için harcandı. Babili senden duydum yapma ya :( bu diziyi keşke puhu ya kaydırsalar star sonuçta ortağı dizinin :(
Aynen güzel bir işti Babil ama dijital de olsaydı daha iyi olurdu..Reyting kaygısı olmadan yapılan dizi daha orjinal oluyor... Bakalım belki dijitale taşınır ama ben böyle bir şey duymadım...

Ha bu arada Kırmızı Oda'nın ilk kurbanı da hayırlı olsun. :A Sezon boyunca daha çoook can yakacak bu dizi. :Z

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Öğretmen de Bay Yanlış'tan farksız gitmez. Ama Kimsesizler'in tutma ihtimali yüksek olduğu için FOX daha iddialı bir diziyle şansını denemek isteyecektir. Zaten Kimsesizler hangi gün olursa diğerine de Kefaret gelir.
Kefaret daha var galiba kadro kuruluyor. Bence Kimsesizler banko tutar ama Kırmızı Oda ile birbirlerinin potansiyelini düşürür. Umarım salı olmaz Öğretmen tek derdim o. Cumartesi olursa çok iyi olur Öğretmen. Ben ayrıca Öğretmen ilk bölüm nasıl ilgiyi topladıysa iyi bir tanıtım ile yine toplayacağını düşünüyorum. Baraj gibi olmaz.

Kefaret daha var galiba kadro kuruluyor. Bence Kimsesizler banko tutar ama Kırmızı Oda ile birbirlerinin potansiyelini düşürür. Umarım salı olmaz Öğretmen tek derdim o. Cumartesi olursa çok iyi olur Öğretmen. Ben ayrıca Öğretmen ilk bölüm nasıl ilgiyi topladıysa iyi bir tanıtım ile yine toplayacağını düşünüyorum. Baraj gibi olmaz.
Salı veya cuma olması mümkün değil artık. İki günde de yeni diziler tuttu ve aylar önce 4 bölümü yayınlanmış bir işle onların karşısına çıkacağını hiç sanmıyorum. Kefaret başlayana kadar Baraj devam eder. Savaşçı'nın yeni bölüm çekimleri hala başlamadığı için Öğretmen de pazar olur.

• Beğendim
Salı veya cuma olması mümkün değil artık. İki günde de yeni diziler tuttu ve aylar önce 4 bölümü yayınlanmış bir işle onların karşısına çıkacağını hiç sanmıyorum. Kefaret başlayana kadar Baraj devam eder. Savaşçı'nın yeni bölüm çekimleri hala başlamadığı için Öğretmen de pazar olur.
Savaşçı izlemiyorum ama yazık olur. Zümrüdüanka umarım bugün düşer de cumartesi olur Öğretmen.

Savaşçı izlemiyorum ama yazık olur. Zümrüdüanka umarım bugün düşer de cumartesi olur Öğretmen.
Dizinin yeni sezonu için hazırlıklar başladı denildi, hatta Berk Oktay 'Savaşçı' için 'Şeref Sözü' teklifini reddetti, ama diziden daha haber yok ve sete çıkmadılar.

Stok bölüm bitti yada bir tane kaldı, ondan sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum

• Beğendim
Dizinin yeni sezonu için hazırlıklar başladı denildi, hatta Berk Oktay 'Savaşçı' için 'Şeref Sözü' teklifini reddetti, ama diziden daha haber yok ve sete çıkmadılar.

Stok bölüm bitti yada bir tane kaldı, ondan sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum
Valla ayıp olur böyle olursa zaten izleyici önemsemiyor son zamanlarda dizi.