'Bay Yanlış' Final Yapıyor! | FOX

öğretmen kafaret dizilerine yer açıldı
Kefaret dizisi için daha çok yer açılır. Onun başlaması Ekim sonu - Kasım başını bulur. Öğretmen dizisi umarım Cuma olmaz.
Aynen TV yanlış tercih oldu onun için.
Saat değişikliği sırf yapım ve kadro için. Hemen kesip atmazlar bence. (umarım)
Umarım kanal arkasında durur dizinin, her ne kadar izlemesem de kadrosunda Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu gibi isimler var. Harcanmasını istemem kolay kolay. Belki gün değişikliği ile geçen sezon Çocuk'ta yakaladığı yükselişi bu dizide yakalar?

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Bende Instagram'da görüm, açtım. :A Şaşırdım ama final kararına.

'Baraj' kırmızı çizgim, laf ettirmem. :A Konusu saçma, klişe gelebilir ama işlenişi çok iyi ve oyuncuları. Umarım kanal arkasında durur dizinin çünkü yayınlandığı dönem 7 - 8 reytingi gören bir yapım.
:A

Kefaret dizisi için daha çok yer açılır. Onun başlaması Ekim sonu - Kasım başını bulur. Öğretmen dizisi umarım Cuma olmaz.

Umarım kanal arkasında durur dizinin, her ne kadar izlemesem de kadrosunda Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu gibi isimler var. Harcanmasını istemem kolay kolay. Belki gün değişikliği ile geçen sezon Çocuk'ta yakaladığı yükselişi bu dizide yakalar?
İnşallah olmaz cuma günü öğretmen. Aynen Halit Ergenç, Birce Akalay Nur Fettahoğlu Aslı Enver çok sevdiğim oyuncular var.:Zinşallah günü değişir de tutunur:(

İnşallah olmaz cuma günü öğretmen. Aynen Halit Ergenç, Birce Akalay Nur Fettahoğlu Aslı Enver çok sevdiğim oyuncular var.:Zinşallah günü değişir de tutunur:(
Cuma günü olursa dizi hiç başlamasın. Bunu sezon başlamadan yapmaları gerekirdi çünkü.

Aslı Enver'i pek sevmem ama Birce Akalay için baya üzülürüm... :(

Duyduğuma göre Savaşçıyıda 3 bölüme bitirme kararı almışlar... Baraj , Bay Yanlış ve SAVAŞÇI bittiğinde fox Öğretmen Kimsesizler ve Kefareti yayınlar...
Bu arada babilde son 2 bölüm olarak duydum(yayından kaldırılıyormuş)

Oha hem de bu cuma. :Z Neyse Yan Caman gorili ve yeteneksizlerin kraliçesi Özge Gürel'den kurtulduk bile sezon iyi başladı. :Z Gerçi ben yine 1-2 hafta dayanır diye düşünmüştüm ama FOX'un hali ortada. O zaman Kimsesizler 9 Ekim Cuma olur ve Kırmızı Oda'ya zirve yarışları başlar. :A

Oha hem de bu cuma. :Z Neyse Yan Caman gorili ve yeteneksizlerin kraliçesi Özge Gürel'den kurtulduk bile sezon iyi başladı. :Z Gerçi ben yine 1-2 hafta dayanır diye düşünmüştüm ama FOX'un hali ortada. O zaman Kimsesizler 9 Ekim Cuma olur ve Kırmızı Oda'ya zirve yarışları başlar. :A
Öğretmen cuma olur Kimsesizler cuma doğru karar olmaz bence

Habere sevindim ama bence erkendi Fox demekki bugünü gözüne kestirdi. Haftaya final o zaman

Öğretmen cuma olur Kimsesizler cuma doğru karar olmaz bence
Öğretmen de Bay Yanlış'tan farksız gitmez. Ama Kimsesizler'in tutma ihtimali yüksek olduğu için FOX daha iddialı bir diziyle şansını denemek isteyecektir. Zaten Kimsesizler hangi gün olursa diğerine de Kefaret gelir.

Duyduğuma göre Savaşçıyıda 3 bölüme bitirme kararı almışlar... Baraj , Bay Yanlış ve SAVAŞÇI bittiğinde fox Öğretmen Kimsesizler ve Kefareti yayınlar...
Savaşçı muhabbetini bende duydum savaşçı o hayat benim gibi oldu başka dizi için harcandı. Babili senden duydum yapma ya :( bu diziyi keşke puhu ya kaydırsalar star sonuçta ortağı dizinin :(

Erken bir karar oldu. En azından 4-5 bölüm daha devam edebilirdi bence.
Kanalın akışında boş gün olsa, eminim Ekim sonunu görürdü bu dizi. Kanal D, Çatı Katı Aşk'ı kaç oranlarla devam ettiriyor.
Babil hakkında bilgim yok, ama zararına bir işi devam ettiremez kanal. Doğru bir karar olur yani.

Savaşçı'nın bu hafta yayınlanan stok bölümü son diye biliyorum, haftaya yayınlanan bölümde olabilir tam bilmiyorum onu. Dizi sete çıkmadı daha. Onun final haberi de eli kulağındadır.
Habere sevindim ama bence erkendi Fox demekki bugünü gözüne kestirdi. Haftaya final o zaman
Bu kadar erken olmasını beklemiyordum ve ben Baraj'ın haberi gelir diye bekliyordum. :A #FOXMED olarak tam gaz devam. :Z

Yurt dışında talihsiz olaylar yaşanmasa sezon işi ile dönecekti kendisi, ama olmadı. :( Dizi şimdi tekrar da çekilemez, yapımın senaryosu gitti...

Talihsiz bir olay falan değil bence, kendi etti kendi buldu. Bu adamın bu ülkede hala dizi yapabiliyor olması bile skandal zaten, gerçi kolay unutuyoruz normal.

Bundan bağımsız olarak çok kötü bir oyuncu, 10. bölümde falan final yapardı kış sezonuna dizi yapsaydı.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Aserat and Özgür
Talihsiz bir olay falan değil bence, kendi etti kendi buldu. Bu adamın bu ülkede hala dizi yapabiliyor olması bile skandal zaten, gerçi kolay unutuyoruz normal.

Bundan bağımsız olarak çok kötü bir oyuncu, 10. bölümde falan final yapardı kış sezonuna dizi yapsaydı.
Kendi etti kendi buldu, ama yaptıklarından dolayı işinden vs. oldu pişman oldu sonuçta... Ülkede her olay çabuk unutuluyor dediğin gibi. Bu da unutuldu zaten.

Bay Yanlış'ta bende sevmedim, iyi oldu bitmesi ama Hangimiz Sevmedik, Dolunay'da oyunculuğu gayet iyi bence. Dizileri tutunca ayrı bir havaya girdi bence. :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock