evet biliyorum..haberleri takıp ederim her akşam
Arka sokaklar bu konudan gitsin başka bir şey istemiyorum siyasete girmesin @doan56evet biliyorum..haberleri takıp ederim her akşam
HABERLERİ TAKIP ETRSİNLER YETERLİ..koronalı günlerde bile hırsızlık olaylarını bile aldılarArka sokaklar bu konudan gitsin başka bir şey istemiyorum siyasete girmesin @doan56
biliyorum sevgilis modern giyiniyor diye işinden kovdular ne işi aklımdaki fikir sıkıntı yaratır yazmadım o işi @doan56HABERLERİ TAKIP ETRSİNLER YETERLİ..koronalı günlerde bile hırsızlık olaylarını bile aldılar
töhbe çırkınmı giyinsin..tabi modern olcakbiliyorum sevgilis modern giyiniyor diye işinden kovdular ne işi aklımdaki fikir sıkıntı yaratır yazmadım o işi @doan56
benim aklıma öyle bir fikir geldi doğulu olunca erkek @doan56töhbe çırkınmı giyinsin..tabi modern olcak
doğulular zaten ne diyem bişey dicem olmacak...benim aklıma öyle bir fikir geldi doğulu olunca erkek @doan56
gündoğanda yemek saatinde olan bir olayı işledim kızın telefonunu denize attı ama senaryoyu değiştirdim birazdoğulular zaten ne diyem bişey dicem olmacak...
bari kızıda eve kapatsaydı o kadar kıskançlık olmaz...gündoğanda yemek saatinde olan bir olayı işledim kızın telefonunu denize attı ama senaryoyu değiştirdim biraz
@doan56
barhan kara emniyet müdürün dokuzuncu sınıftan sınıf arkadaşı eşi Ayşinde öyle bodrum asayişte çalışan emniyet müdürü @doan56bari kızıda eve kapatsaydı o kadar kıskançlık olmaz...
emniyet müzürleri daha akıllı olmaları gerekıyorbarhan kara emniyet müdürün dokuzuncu sınıftan sınıf arkadaşı eşi Ayşinde öyle bodrum asayişte çalışan emniyet müdürü @doan56
zaten ayrıcalık tanımıyor bu emniyet müdürü kim suç işliyorsa yakalıyoremniyet müzürleri daha akıllı olmaları gerekıyor
cep telefonu atan kişi hapıstezaten ayrıcalık tanımıyor bu emniyet müdürü kim suç işliyorsa yakalıyor
liseden sınıf arkadaşı olan kızı kurtarma eşinden öldürebilir bir yerden denize fırlatılan kız @doan56olaylat ne
ölmesin ..emniyet müdürlüğpüde atsınlar hapseliseden sınıf arkadaşı olan kızı kurtarma eşinden öldürebilir bir yerden denize fırlatılan kız @doan56