Emre Ozansoy
Moderatör
koronayla uğraşan sağlık çalışanları vuran bir çete çıktı @Emre Ozansoy acaba bu çete kime çalışıyor @Emre OzansoyEline sağlık @pompy güzel olmuş.
Merak ettim bende kime çalıştıklarını. Yeni bölüm de belli olur bence.koronayla uğraşan sağlık çalışanları vuran bir çete çıktı @Emre Ozansoy acaba bu çete kime çalışıyor @Emre Ozansoy
daha bir kaç bölüm var @Emre OzansoyMerak ettim bende kime çalıştıklarını. Yeni bölüm de belli olur bence.
evet @Emre OzansoyBekleyeceğiz o zaman.
Senaryo gayet güzel şu an
Heyecan katacaktır diziye. İyi düşünülmüş
kötü karakterin lakabı korona virüsoğlu olması @DosiHeyecan katacaktır diziye. İyi düşünülmüş
lazioya sattığımız oyuncu virüs kapmışBiraz eğlenceli olmuş beğendim
@Angelica gezegen kontrol çetesi ve fesatlık çetesi aşk iksiri yapan çetesi ve koronavirüsle uğraşan sağlıkçıları vuran bir çetede var kime çalışıyor bu çete daha belli değil @Angelica @Dosi @Gerekli24@pompy etiket gelmemiş konuyu yeni gördüm kusura bakma ya çok güzel olmuş bölüm D
@Angelica gezegen kontrol çetesi ve fesatlık çetesi aşk iksiri yapan çetesi ve koronavirüsle uğraşan sağlıkçıları vuran bir çetede var kime çalışıyor bu çete daha belli değil @Angelica @Dosi @Gerekli24
heycalı fragmanHalkın Polisi 349.Bölüm Fragmanı
Ekibi bekleyen Türkiye’nin geleneksel cinayeti Albert Camusun sözü gibi
Ali Ozan müdür ve ekibi bir Doğulu Erkek sevgilisini denize fırlatıyor sebep modern giyindi diye Bir yerden liseden tanıdığı Arkadaşı Ayşin’i kurtarmaya giden eskiden liseden sınıf arkadaşı olan Barhan Kara
Sebep bir ders verme planı Kızların Barhana
Romantik erkek nasıl olunur diye
Halkın Polisi Aksiyon Dolu Yeni Bölümüyle Pazartesi Akşamı Yenisuda @Gerekli24 @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Alos @doan56