İzlemediysen bakma, fragman çünkü.TV izleyemedimdaha yeni sakinleşti ev.
Yarın izlerim artık dizimi.
@serhatt etiketlemişsin, spoi yememek için bakmıyorum bildirime haberin olsun![]()
Bölüm nasıldı onu de bariİzlemediysen bakma, fragman çünkü.![]()
Eh yine 4-5 arası gezinir ozaman. Fragman nasıl peki? Artık gelsin entrikaOrta şeker.![]()
Geliyor gibi ama pek bir şey de belli olmuyor.Eh yine 4-5 arası gezinir ozaman. Fragman nasıl peki? Artık gelsin entrika![]()
Ben durgunluk olarak 2 bölüm vermiştim, yani bu bölüm artı haftaya, ondan sonra doz tam yükselir gibiGeliyor gibi ama pek bir şey de belli olmuyor.![]()
Dediğin gibi olur umarım. Belki sen beğenirsin.Ben durgunluk olarak 2 bölüm vermiştim, yani bu bölüm artı haftaya, ondan sonra doz tam yükselir gibi![]()
Neden beğenmemişElma'nın azılı fanı @alperuz aşkom bile bu bölümden nefret etmiş yarın muhteşem düşüş geliyor.![]()
Beğenmemiş işte sevdiği çiftin hikayesi başlamadan bitmiş galiba.Neden beğenmemiş![]()
O dizi entrika dizisi değil mi ya çiftin ne önemi varBeğenmemiş işte sevdiği çiftin hikayesi başlamadan bitmiş galiba.![]()
Spoi yedimBeğenmemiş işte sevdiği çiftin hikayesi başlamadan bitmiş galiba.![]()
Bak buna sevindimYasak Elma'm AB grubunda çok artmış ve en çok izlenen dizi olmuş.ABC'de 5.74 almışız.
![]()