çukur 3.sezondan itibaren 2bölüm 2aksiyonlu bölüm yapar fragman için 4.bölüm bol aksiyon olaylı olur1.sezindan beri aralıklarla sürekli değil
Son düzenleme:
çukur 3.sezondan itibaren 2bölüm 2aksiyonlu bölüm yapar fragman için 4.bölüm bol aksiyon olaylı olur1.sezindan beri aralıklarla sürekli değil
Çukur bence ilerde daha da düşecek. Dünkü bölümü pek beğenmemişler.çukur 3.sezondan itibaren 2bölüm 2aksiyonlu bölüm yapar fragman için 3.bölüm bol aksiyon olaylı olur bu bölüm3.bölüm ve bol aksiyonlu olacaktır o yüzden hep 6 bandında devam eder
Sosyal medyada 15 alarak başlayacak diyenler var. Cidden gıcık ediyorlar İyi bile olsa bu devirde o kadar başlayamaz diyorum laf anlatamıyorum28 eylul u bekleyıp görcez başka çare yok..yada az reyting alıp yukselebilirde....sadece bekleyıp görcez ..n olcak
şuan diriliş ertuğrul 3.sezon başlasa 15 alamaz. en fazla alacağı ilk bölüm reytingi 6-7dirSosyal medyada 15 alarak başlayacak diyenler var. Cidden gıcık ediyorlar İyi bile olsa bu devirde o kadar başlayamaz diyorum laf anlatamıyorum
Bu akşam 3.bölümdü sezonun rezaletti. Dizi yaz dizilerine meydan okuyor gibi.çukur 3.sezondan itibaren 2bölüm 2aksiyonlu bölüm yapar fragman için 3.bölüm bol aksiyon olaylı olur bu bölüm3.bölüm ve bol aksiyonlu olacaktır o yüzden hep 6 bandında devam eder
ilk bölüm aksiyon değil miydi sana göreBu akşam 3.bölümdü sezonun rezaletti. Dizi yaz dizilerine meydan okuyor gibi.
belki 15 alır yada 9 puan alıp zirveye oturur....çünkü her yerde tanıtımları varSosyal medyada 15 alarak başlayacak diyenler var. Cidden gıcık ediyorlar İyi bile olsa bu devirde o kadar başlayamaz diyorum laf anlatamıyorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim.İzledim yordu beni
Ender oğullarına jest yapacaktı güya. Sevmedim hamlesini. Hamile olur umarım da Kaya ile ayrılmaz.
Yıldız, Kerim durumuda klişenin dibiydi
Bu bölüm ilk iki bölüme göre aksiyonsuz ama 3den bahsetmedik mi şimdi?ilk bölüm aksiyon değil miydi sana göre
Yasak Elma oranını artırmasına şaşırdım. Bakalım haftaya ne olacak. Baya sinir ettiler seyirciyi. Fragmanda da umduğumu bulamadım :SYasak Elma iyi direniyor bu boş bölümlere, entrika dozu arttığı an reytingleri de artar.
Çukur iyi bile almış, sosyal medyada bölümü beğenmeyen büyük bir kitle vardı.
Sefirin Kızı da iyi gitmiş bu oranlarda gider gelir sezon boyu.
Gelecek hafta ki fragman daha iyi gibi.Yasak Elma oranını artırmasına şaşırdım. Bakalım haftaya ne olacak. Baya sinir ettiler seyirciyi. Fragmanda da umduğumu bulamadım :S
4 reyting altına inmedikçe sıkıntı olmaz.
Yok beğenmedim yinedeGelecek hafta ki fragman daha iyi gibi.
Klişeler yakışmıyor bu diziye, Kaya gitsin diziden daha iyi olur.Yok beğenmedim yinede
Endoşuma kıyıyorlar
Belki de böylesi iyi. Kaya olmadan daha fazla entrika yapar hesap verme gereği olmadan
Ve ne o klişe: sinirlenince evlenme teklifi kabul etmeler, eve taşınmalar falan
Kaya gitmez, gitmemeli. Okadar da değilKlişeler yakışmıyor bu diziye, Kaya gitsin diziden daha iyi olur.
Evet orası benim bile dikkatimi çekti, hatta kendi kendime dedim, eski Halit olma potansiyeli var hala bu adamda diye. .ssKaya gitmez, gitmemeli. Okadar da değil
Yalnız Lila'nın kız isteme merasiminde yine Yıldız'a sinirlenen bir Halit vardı. Yıldız beter olsun... Güçlü kadın imajını yok ettiler
Bize verilen bir sinyaldi benceEvet orası benim bile dikkatimi çekti, hatta kendi kendime dedim, eski Halit olma potansiyeli var hala bu adamda diye. .ss