Uzun zamandan sonra savaşçı tahtından olmus. Arıza' ya tebrikler
Maria ile Mustafa bekledigimden daha iyi oranlar alıyor
Maria ile Mustafa bekledigimden daha iyi oranlar alıyor
Haftaya başrol ölecek mi heyecanı yaşanacak dizide. Total'de zirve gelir inşallah.show tv arıza başarılı oldu. Savaşçı eski bir dizi 3.oldu..herkesde yeni dizilere bakıyor
dizide heyecan aksiyon merak olsun diye fragman yapılmış çokda güzel..başrol ölmez diye düşünüyorum..inşallah zirveyi kapar umarım.heycanlı fragmanHaftaya başrol ölecek mi heyecanı yaşanacak dizide. Total'de zirve gelir inşallah.
umarım haftaya en az 5.50 alırız totalde.dizide heyecan aksiyon merak olsun diye fragman yapılmış çokda güzel..başrol ölmez diye düşünüyorum..inşallah zirveyi kapar umarım.heycanlı fragman
yeni dizileride geçelimde n güzel olur..umarım haftaya en az 5.50 alırız totalde.
Ekim'in ilk ya da ikinci haftasına çekimler başlıyormuş.Masterchef AB ve ABC1'de 9+ aldığı sürece O Ses Türkiye başlar mı bilemiyorum.
Bu oranları alamaz ama en fazla AB'de 6.50 - 7 alır. Kanal bile bile daha az izleneceğini yayına sürer mi bilmem.Ekim'in ilk ya da ikinci haftasına çekimler başlıyormuş.
Keşke bu yıl ara verselerdi, seneye özlenip gelseydi. Hem pandemi dönemindeyiz, seyircisiz ne kadar tadı olur orası muamma. Bu sezonu MasterChef ile çok rahat geçirirdi kanal...Bu oranları alamaz ama en fazla AB'de 6.50 - 7 alır. Kanal bile bile daha az izleneceğini yayına sürer mi bilmem.
Aynen öyle ama tabi Masterchef'in bu kadar iyi gideceğini tahmin edemezdi kimse. Transflerler, seçmeler falan gerçekleşti şimdi yayınlanmazsa da ayıp olur aslında.Keşke bu yıl ara verselerdi, seneye özlenip gelseydi. Hem pandemi dönemindeyiz, seyircisiz ne kadar tadı olur orası muamma. Bu sezonu MasterChef ile çok rahat geçirirdi kanal...
Tabi orası da öyle, ya da seneye katılacaklarına dair söz verip pandemi koşullarını da göz önüne alarak erteleme yapabilirler. Bildiğim kadarıyla hazırlıklar son hız sürüyor, yani 10-15 güne çekimler başlar diye bekliyorum.Aynen öyle ama tabi Masterchef'in bu kadar iyi gideceğini tahmin edemezdi kimse. Transflerler, seçmeler falan gerçekleşti şimdi yayınlanmazsa da ayıp olur aslında.
ahtapot mu ıyyMasterchef tebrikler 10 reyting, soluksuz izledik...
Tanya az daha gidiyordu dikkat et kızım ahtapotu yapamadın dadına duzuna iyi bak bundan sonra
Yapma, kötü oluyorum yapma... Siyah saç, mavi göz, beyaz ten... İyi değilim...ARIZA'nın dünyanın en iyi dizisi olduğu konusunda sanırım artık hemfikirim, Ayça Ayşin Turan önemli bir etken... @Tolstoyevski @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 92462