20 Eylül 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Uzun zamandan sonra savaşçı tahtından olmus. Arıza' ya tebrikler
Maria ile Mustafa bekledigimden daha iyi oranlar alıyor

Arıza gayet güzel yükselmiş. Diziyi hepimiz Cuma bekliyorduk ve Pazar başlayınca şaşırmıştık ama bence en mantıklı hamle olmuş. Çok iyi gitmiş. Cuma da zaten Ramo iyi izlendi. Show 2 günü de kurtardı.

Savaşçı eski oranlarından uzak ama Total’i fena değil yine de.

ÇGH2 bu sezon düşük gidiyor. Açıkçası ben keyif alamadım bu sezon skeçlerinden.

Maria ile Mustafa yükselmiş ama hala yetersiz.

Tövbeler Olsun TRT’yi idare eder oranlar almış.

Masterchef yine çok iyi.

Masterchef AB ve ABC1'de 9+ aldığı sürece O Ses Türkiye başlar mı bilemiyorum.

'Arıza' çok iyi yükseliş yaşamış, sevindim. Pazar izleyicisine sevdirirse kendini +7 oranları bile görebilir, pazar ekranı boş görünüyor zaten. Kocaman tebrikler. :X

'Savaşçı' ilgi görüyor hala ama eski oranlarından epey uzak. TOTAL grubunda da liderliği kaybetmiş. Kanalı memnun edebilir, sonuçta hafta sonu reytingleri çok da iyi sayılmaz. Yeni dizi riskine ben olsam girmezdim.

'Maria ile Mustafa' istenileni veremedi, fragmanları çok iyiydi. Yani iyi oranlarla ilgi görür diyordum ama pek atak yapmış gibi durmuyor.

Bu oranları alamaz ama en fazla AB'de 6.50 - 7 alır. Kanal bile bile daha az izleneceğini yayına sürer mi bilmem.
Keşke bu yıl ara verselerdi, seneye özlenip gelseydi. Hem pandemi dönemindeyiz, seyircisiz ne kadar tadı olur orası muamma. Bu sezonu MasterChef ile çok rahat geçirirdi kanal...

• Beğendim
Reactions: Hazem
Keşke bu yıl ara verselerdi, seneye özlenip gelseydi. Hem pandemi dönemindeyiz, seyircisiz ne kadar tadı olur orası muamma. Bu sezonu MasterChef ile çok rahat geçirirdi kanal...
Aynen öyle ama tabi Masterchef'in bu kadar iyi gideceğini tahmin edemezdi kimse. Transflerler, seçmeler falan gerçekleşti şimdi yayınlanmazsa da ayıp olur aslında.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Aynen öyle ama tabi Masterchef'in bu kadar iyi gideceğini tahmin edemezdi kimse. Transflerler, seçmeler falan gerçekleşti şimdi yayınlanmazsa da ayıp olur aslında.
Tabi orası da öyle, ya da seneye katılacaklarına dair söz verip pandemi koşullarını da göz önüne alarak erteleme yapabilirler. Bildiğim kadarıyla hazırlıklar son hız sürüyor, yani 10-15 güne çekimler başlar diye bekliyorum.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Masterchef tebrikler 10 reyting, soluksuz izledik...
Tanya az daha gidiyordu dikkat et kızım ahtapotu yapamadın dadına duzuna iyi bak bundan sonra :bhr::bhr:

• Beğendim
Reactions: The Barberson
Arıza'nın bir kısmına baktım dün gece ve heyecan dozu yüksek güzeldi. İyi oran almasına sevindim. Olgun Toker çok iyi yakışmış role. Onu hep iyi karakter rolünde izlemiştim:D

Poyraz Karayel iyi yükselmiş tebrikler. :A

3POYRAZ KARAYELKANAL D21:00:1023:27:175.8113.58
2POYRAZ KARAYELKANAL D21:00:1023:27:177.0817.04
2POYRAZ KARAYELKANAL D21:00:1023:27:176.8714.98

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Arızanın tutacağı tekrarlarından belliydi şu an yeni sezona kimse fark etmiyor ama bence en iyi Show başladı. Yaptığı kritik hamlelerle Ramo'yu kurtardı gibi. Arıza'yı da rahat rahat zirve alması için pazara koydu. Çukur da diğerlerine göre iyi başladı. Kuzey Yıldızı da fena değil dizi kendi ayağına sıkıyor galiba izleyici hiç memnun değil. Artık eski gibi zor güne koyup meydan okuyan Show yok gibi. Tövbeler Olsun dizisine resmen yazık başka bir şey demiyorum bari biraz artmış bu hafta. Maria İle Mustafa da klasik Ntc Medya ATV dizisi şu anlık eh iştelik oranlarda. Savaşçı bu sezon da bir şekilde devam eder gibi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Jonsnow