- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ah be sen niye @MEnes 'i ekledin@Aserat @alperuz @Bully @Özgür @The_Erinch @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @syfllhx @xemrexxx @Tolstoyevski @xBUGRAx @anniegrant @offensive @soo @haluk792 @batuhankaralar @Ahmed @Forumdash @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @Afet Güçverir @mesmeso61 @MasacRE @MEnes @dreamy @Maskeli Fedai @serhatt @Araf @Çiğdem @Zeyno45 @phoebebuffay @kerem @MayısKralı @Felon @S.G.A.T. @tolgab @yigit_00 @YıldırıM @emrecnn @hayret bi şey @sokak sanati @DR @ozmoturk @doan56 @Alos ve ilgili herkes
Sıralamada problem olmuştu düzenledim. El alışkanlığı olarak sen son seçeneğe vermşsin. Onu TV izlemiyorum yaptımTV izlemeyeceğim
Bu dizinin konusunuda açmıştı unutma@Tolstoyevski’nin favori dizisi Arıza’ymış... Dark’tan bile daha çok sevmiş bu diziyi, baksanıza reyting konusunu açıp ankette de en üste yazmış...
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
@Tolstoyevski’nin favori dizisi Arıza’ymış... Dark’tan bile daha çok sevmiş bu diziyi, baksanıza reyting konusunu açıp ankette de en üste yazmış...
Bu dizinin konusunuda açmıştı unutma
Yalnız listeyi ben hazır ettim ona sıralama ondan böyle @Tolstoyevski
Demek ki @Tolstoyevski henüz senin kadar düşünceli değilmiş...
Ayça Ayşin Turan için Arıza dizisini favori dizim yapabilirim... @Tolstoyevski yoldaşımı da bu uğurda anlayışla karşılayabilirim...@Tolstoyevski’nin favori dizisi Arıza’ymış... Dark’tan bile daha çok sevmiş bu diziyi, baksanıza reyting konusunu açıp ankette de en üste yazmış...
Demek ki @Tolstoyevski henüz senin kadar düşünceli değilmiş...
Ayça Ayşin Turan için Arıza dizisini favori dizim yapabilirim... @Tolstoyevski yoldaşımı da bu uğurda anlayışla karşılayabilirim...