19 Eylül 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai sizi sildim listeden :AUSER=89122]@Sherlock[/USER] hepinizi temsil eder :A yorum yapmayanlar veya forumda aktif olmayanları liste dışı yaptım :A
(bir kaç tane daha silinebilirmiş şimdi farkettim, neyse durdun şimdilik)
@Tolstoyevski bu listeyi kullan istersen:A

Foruma dönenler olursa ekleme yaparız :A

Cumartesi dizileri hepsi birbirinden beter, Allah kanallarına sabır versin...

Elçin yine patladı, yetmezmiş gibi yanında ozan dolunayı da patlattı.
Gerçi kıvanç tatlıtuğ'u bile patlatan kadından ne beklersin...

Masterchef tebrikler yine çok heyecanlıydı, bu gece eleme gecesi 🔥🔥🔥🔥🔥

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
@Dosi reyting sonuçlarını bence Medyaradar'dan kullan. :A Hem daha güzel duruyor, hem 3 grubu da paylaşıyor.
screenshot-2-8T85.jpg

• Beğendim
Reactions: The_Erinch and Dosi
@Dosi reyting sonuçlarını bence Medyaradar'dan kullan. :A Hem daha güzel duruyor, hem 3 grubu da paylaşıyor.
screenshot-2-8T85.jpg
Evet bu da olabilir. Ekleyip kaynağı değiştiririm.
Geçenlerde medyafaresi o da 3grup paylaşmıştı :A
Normalde tablo paylaşıldığı için ordan alıyorduk.
Değiştireyim şimdi :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Cumartesi günü, Total sayesinde diziler yaşam sürüyor, AB tarafı Televizyon Programı tercih ediyor, Televizyon Dizisini Total tutuyor.
KYA AB de 1 almış 😵 Sanırım Starın ve Kanal D dizileri zor işleri öyle gözüküyor.
Masterchef herzamanki formunu koruyor, AB de yanına yaklaşan yok... Program her gün AB de 8 9 devam ediyor karşısında 5 6 dizi varken. Tebrikler.

Cumartesi günü, Total sayesinde diziler yaşam sürüyor, AB tarafı Televizyon Programı tercih ediyor, Televizyon Dizisini Total tutuyor.
KYA AB de 1 almış 😵 Sanırım Starın ve Kanal D dizileri zor işleri öyle gözüküyor.
Masterchef herzamanki formunu koruyor, AB de yanına yaklaşan yok... Program her gün AB de 8 9 devam ediyor karşısında 5 6 dizi varken. Tebrikler.
kya aşk lider işte diziler liginde kanal d ve star az izlenmiş..ee n yazmışltım bende

Kötü olan diziler bile kötü değil rakiplerde kötü oran aldı diye :A
İlginç bir tablo. Galiba bir tek Cumartesi böyle atam olarak sıyrılan dizi yok.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Anladım, sanırım artık AB de Abc1 den herkes umudu kesti, Totalden yola çıkıyoruz :=)) :=) :=)
Desteklediğimiz dizi hangi grupta en çok izkenmişse onu savunuruz herzaman. Kural bu :A ama KYİA dizisi Totali oldukça iyi. Ab kısmını 3e sabitleyebilirse iyi olur.

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961