2020 En Favori Üye 2020 Başlıyor!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,183
Puanı
1,060
9 yıldır forumumuzda devam eden ve her yıl büyük ilgi gören, forumun efsane etkinliği 'En Favori Üye' 2020 başlıyor!

2019 senesi yapılmadı ve onu aramızdan zamansız ayrılan @Doğu 'ya ithaf ediyoruz.

Bir kaç güne başlayacak etkinlikte 100 üye yarışacak, aralarından biri ''En Favori Üye'' ünvanını kazanacak. Etkinliği @Tolstoyevski ile birlikte yürüteceğiz. Listeyi ben hazırladım, kurayı da Tolstoyevski üstlenecek ve konuları birlikte açacağız.

En Favori Üye etkinliğinde daha önce birincilik ve ikincilik kazanan üyelerimiz şöyle;

2010: @Neferet (İkinci @şirin)
2011: @Neferet (İkinci @Fks14)
2012: @xdragxx (İkinci @Fks14)
2013: @darksaal (İkinci @xBUGRAx)
2014: @Yakamoz-Asi (İkinci @darksaal)
2015: @sürgünüm (İkinci @sokak sanati)
2016: @china_shangai (İkinci @Bully)
2017: @Afet Güçverir (İkinci @Yiğitt)
2018: @xBUGRAx (ikinci @Çiğdem )
2019: @Doğu

2020 En Favori Üye etkinliğine katılımlarınızı bekliyor, oylamayla ilgili bilinmesi gereken kurallara da göz atmanızı tavsiye ediyoruz:
  • Kendinize oy kullanabilirsiniz.
  • Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
  • Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
  • Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
  • Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılmamasını istiyoruz.
Ankette oylanacak 100 üye:

Bu oldukça değişik geldi bana forumdan birine üye vermek tuhaf olacak umarım kimseyi üzmeyiz.

Hayırlı olsun. 2011-2014 yılları arasında katılmıştım en son. :D

6 yıl aradan sonra katılmak, güzel olacak. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Vay, ilk kez dahil olacağım, bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğiz😇😉 Hayırlı olsun Zeynepcim, 😇🖐👁

• Harika
Hayırlı olsun @Dosi ..
Bakalım nereye kadar gidecez...:X
100 kişi arasında bakalım ne olacak.
Vay, ilk kez dahil olacağım, bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğiz😇😉 Hayırlı olsun Zeynepcim, 😇🖐👁
Sen daha 1 seneni doldurmadan yer alıyorsun, ben ilk senelerimde galiba Survivor'da olduğum için farkedilmemiştim :A :A
Bu 100 üyeyi tek tak bakındım, 1 sene içinde yorum yapan üyeleri almaya çalıştım.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: STAR and The_Erinch
2012 forumda zirve yılımdı. Bu yıl desteklediğim bazı arkadaşlar olacak şimdiden başarılar :A

• İlginç
9 yıldır forumumuzda devam eden ve her yıl büyük ilgi gören, forumun efsane etkinliği 'En Favori Üye' 2020 başlıyor!

2019 senesi yapılmadı ve onu aramızdan zamansız ayrılan @Doğu 'ya ithaf ediyoruz.

Bir kaç güne başlayacak etkinlikte 100 üye yarışacak, aralarından biri ''En Favori Üye'' ünvanını kazanacak. Etkinliği @Tolstoyevski ile birlikte yürüteceğiz. Listeyi ben hazırladım, kurayı da Tolstoyevski üstlenecek ve konuları birlikte açacağız.

En Favori Üye etkinliğinde daha önce birincilik ve ikincilik kazanan üyelerimiz şöyle;

2010: @Neferet (İkinci @şirin)
2011: @Neferet (İkinci @Fks14)
2012: @xdragxx (İkinci @Fks14)
2013: @darksaal (İkinci @xBUGRAx)
2014: @Yakamoz-Asi (İkinci @darksaal)
2015: @sürgünüm (İkinci @sokak sanati)
2016: @china_shangai (İkinci @Bully)
2017: @Afet Güçverir (İkinci @Yiğitt)
2018: @xBUGRAx (ikinci @Çiğdem )

2020 En Favori Üye etkinliğine katılımlarınızı bekliyor, oylamayla ilgili bilinmesi gereken kurallara da göz atmanızı tavsiye ediyoruz:
  • Kendinize oy kullanabilirsiniz.
  • Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
  • Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
  • Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
  • Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılmamasını istiyoruz.
Ankette oylanacak 100 üye:
Doğu ya ne oldu ben yoktum 2019 da

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961