Ortalığı karıştırdın senDediğim gibi en son 2014'te katılmışım. Konu bile açmama rağmen eklememişler beni. O zamanlar etkinliği yapanları protesto ediyorum.
Ben de sen istemedin sanmıştımDediğim gibi en son 2014'te katılmışım. Konu bile açmama rağmen eklememişler beni. O zamanlar etkinliği yapanları protesto ediyorum.
Bu iyi olmuş.Gizli oylama olacak yani kime oy verdiğin görünmeyecek. Çekindiğin turlarda belirtmezsin kimi oyladığını
Gece konular açacağız ve anketler yapacağız. Orda desteklediğin isimleri işaretlersin. Favori erkek anketi gibi. Haftalarca sürecek. En son biri kazanırfavori üye dosı
Allah rahmet eylesinCevabı vermişler.
Vefat etti genç yaşta
açtığın zaman anketı oyla de bana oylarım yaparımGece konular açacağız ve anketler yapacağız. Orda desteklediğin isimleri işaretlersin. Favori erkek anketi gibi. Haftalarca sürecek. En son biri kazanır
Etiketleme yapacağız zaten 10 grup gelecek. 10 konuyada bakarsınaçtığın zaman anketı oyla de bana oylarım yaparım
tm halederiz..Etiketleme yapacağız zaten 10 grup gelecek. 10 konuyada bakarsın
Tehlike göbek adım Ama ben Zaten seni severim aşk olsunSen çok tehlikeli bir adamsın.
Etkinlik duyurulduğundan beri aşağıdaki uzunlukta mesajlar alıyorum kendisinden... @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 92339
Aynen. Biz 1 gibi düşündük zaten
Hepinizi çok seviyorum canlarım, çok tatlı insanlarsınız
Teşekkürler canım. Bu etkinliği @Bully yapacaktı ben de yardımcı olacaktım Tols ile ama bana ve @Tolstoyevski 'ye kaldı@Dosi başarılar cnm kolay gelsin hak eden kazansın şimdiden seninde @Tolstoyevski de emeğine sağlık
@Doğu unutmadık seni ablacım....
Teşekkürler canım. Bu etkinliği @Bully yapacaktı ben de yardımcı olacaktım Tols ile ama bana ve @Tolstoyevski 'ye kaldı
100 kişiden ilk tur elenmezsin sanmamHadi hayırlı olsun. Beni ilk turdan elemezseniz sevinirim.